Anca Ciota, primele declarații, în exclusivitate la ”Teo Show”, după ce a născut prin cezariană

,
anca-ciota-naștere-cezariană

Anca Ciota, primele declarații, în exclusivitate la ”Teo Show”, după ce a născut prin cezariană

[Sursa foto: ”Teo Show”]

Ieri, 30 mai, Anca Ciota l-a adus pe lume pe fiul ei. Aceasta a născut la o clinică privată din Capitală, iar primul interviu despre naștere l-a acordat, în exclusivitate, în emisiunea ”Teo Show”.


In articol:

Anca Ciota este în culmea fericirii. Aceasta a născut pe 30 mai un băiețel perfect sănătos, după o noapte întreagă de contracții.

Prezentatoarea a vorbit despre experiența minunată prin care a trecut în, exclusivitate, în emisiunea ”Teo Show”.

„Vreau să vă mulțumesc pentu mesaje, pentru comentarii, pentru toate gândurile bune pe care mi le-ați trimis și pentru că v-ați gândit la noi cu așa o energie pozitivă și cu drag! Sunt bine. Până la urmă, am născut prin cezariană”, a spus Anca Ciota, în urmă cu doar câteva ore, pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Anca Ciota a devenit mămică! Primele imagini cu bebelușul! "Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu"

„Acum suntem fascinați de băiețelul nostru și nu ne mai gândim la nimic altceva. Sunt bine, el este chiar acum lângă noi. Nu l-am lăsat aproape nicio secundă să stea în altă parte, stă cu noi în salon.  Ne acomodăm unii cu alții. Încercăm atașarea la sân, încercăm să facem să fie cât mai bine, că nu este cel mai ușor, dar este extraordinar ce se întâmplă”, a spus proaspăta mămică.

Anca Ciota nu a reușit să nască natural, deși aceasta era cea mai mare dorință a ei

Anca Ciota a spus, pe întreaga perioadă a sarcinii, că își dorește să nască natural.

Cu toate acestea, prezentatoarea nu a putut să își îndeplinească această dorință și a fost nevoită să apeleze la operația de cezariană.

Anca a mărturisit că a tras „până în ultima clipă” pentru a-și aduce fiul pe lume, pe David Liam, pe cale naturală, dar, din nefericire, acest lucru nu a fost posibil.

anca-ciota-naștere-cezariană

Anca Ciota, primele declarații, în exclusivitate la ”Teo Show”, după ce a născut prin cezariană

[Sursa foto: ”Teo Show”]

Am tras de toate variantele posibile. Încă de acum 10-12 zile s-a pus pe masă varianta cezarianei, iar doctorița mea chiar a insistat să facem mult mai devreme, pentru că monitorizările nu ieșeau tocmai în regulă. Cam în urmă cu două săptămâni, s-a întors atât de mult în burtică, încât cordonul s-a înfășurat foarte strâns în jurul gâtului.

Mă bucură faptul că, încă de la început, data lui a fost 30 mai, iar, în noaptea de duminică spre luni, adică 29 spre 30, au început contracțiile. Au fost regulate, cam la șapte minute ajunseseră și am venit foarte optimistă la spital, crezând că, până la urmă, voi naște pe cale naturală, dar nu se putea sub nicio formă”, a mai spus Anca Ciota.

Anca Ciota se bucură din plin de noul capitol din viața ei

Mai mult decât atât, vedeta Kanal D a declarat că și partenerul ei, Phelipe, este la fel de încântat și, deja, se descurcă atât de bine. „Îmi place atât de mult să îl văd în ipostaza asta, să îi văd pe băieții mei împreună”, a mai spus ea.

Citeste si: Anca Ciota a răbufnit! Prezentatoarea de meteo a transmis un mesaj dur persoanelor care o critică: „Toți cei care mă mai agasează vor primi block”

„Mi-a fost foarte greu să accept ideea că nu am putut să fac așa cum mi-am propus de la început, recunosc. Am intrat foarte speriată în operație, îmi tremura tot corpul, nu mă pregătisem deloc pentru varianta asta”, a mai spus mămica.

Mai mult decât atât, Anca Ciota a mărturisit că lucrurile au decurs mai bine decât se aștepta și, în prezent, se reface.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Ce comentariu i-a lăsat Oana Roman pe rețelele de socializare Ancăi Ciota, care este însărcinată în aproape 9 luni: N-am rușine și arăt nașpa

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Anca Ciota a răbufnit! Prezentatoarea de meteo a transmis un mesaj dur persoanelor care o critică: „Toți cei care mă mai agasează vor primi block”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies