Anamaria Prodan și-a impresionat fanii cu ultima ei apariție! Ce au spus prietenii impresarei: „Casă de piatră!”

,
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a impresionat fanii cu ultima ei apariție! Ce au spus prietenii impresarei: „Casă de piatră!”

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

Anamaria Prodan a participat recent la o nuntă, așa că impresara nu a uitat să aleagă o ținută impresionantă, așa cum și-a obișnuit toți fanii.


In articol:

Anamaria Prodan a fost recent invitată la o nuntă, motiv pentru care impresara a publicat câteva imagini cu mirii, alături de un mesaj înduioșător dedicat acestora. Pe lângă asta, Anamaria Prodan  a postat o fotografie și cu ținuta pe care a avut-o, pentru că întotdeauna impresara își ține la curent urmăritorii cu tot ce face.

Anamaria Prodan

Ținuta Anamariei Prodan

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

Fanii nu au întârziat să îi complimenteze atât ținuta impresarei, cât și mesajul pe care l-a scris pentru tinerii miri.

Care a fost mesajul emoționant pe care Anamaria Prodan l-a transmis mirilor

Anamaria Prodan

Care a fost mesajul emoționant pe care Anamaria Prodan l-a transmis mirilor

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

Cu puțin timp în urmă, Anamaria Prodan a fost invitată la nunta unor prieteni foarte apropiați, așa că vedeta și-a dorit să-și exprime iubirea pe care le-o poartă pe rețelele sociale și le-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Citeste si: Carmen Harra, sfat pentru Anamaria Prodan în plin scandal cu Laurențiu Reghecampf: ”Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”

„Vă iubesc cu toată puterea cu care eu pot să iubesc pe cineva pe acest pământ #casădepiatră” a fost mesajul Anamariei Prodan, transmis celor doi miri. 

Ulterior, impresara a fost felicitată pentru cuvintele frumoase pe care le-a adresat mirilor. De asemenea, prietenii Anamariei Prodan, care sunt proaspăt căsătoriți, i-au mulțumit pentru mesajul emoționant, dar și pentru prezența la cel mai important eveniment din viața lor.

Citeste si: Anamaria Prodan a spus DA. Imagini în premieră cu superbul inel de pe degetul sexy impresarei

„Scumpa noastră prietenă, îți mulțumim pentru că ești în viața noastră și ne arăți că iubești iubirea și o susții din sufletul tău frumos! Te iubim, draga noastră!”, „Îți mulțumim din străfundul inimilor noastre și suntem recunoscători pentru forța extraordinară care ești TU, pe care am primit-o și pentru faptul că ne ești ești alături în călătoria noastră.

TE IUBADORĂM!”, au spus cei doi soți.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Laurențiu Reghecampf regretă că nu a divorțat mai devreme de Anamaria Prodan! Cu ce l-a rănit impresara pe antrenor: „Da, am suferit din dragoste. Rău de tot”

Oamenii de știință au descoperit cea mai 'tânără' planetă din galaxie: 'Este ca şi cum am privi la propriul nostru trecut'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Anamaria Prodan, descoperire șocantă despre Laurențiu Reghecampf: „Era să fac infarct”. Ce dosar i-a lăsat mama impresarei după moartea ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies