Anamaria Prodan, ipostază inedită alături de fostul ei iubit: „Luați exemplu de la noi”. Impresara laudă sentimentele care au existat între ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iun 2023, 13:30

Anamaria Prodan i-a mulțumit pentru timpul petrecut împreună

Sursa: Instagram

În urmă cu două luni, Anamaria Prodan confirma relația pe care o avea cu Flavius Nedelea, un prosper om de afaceri. Chiar și așa, după câteva săptămâni, prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, a anunțat că drumurile lor s-au separat.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au format un cuplu pentru o perioadă de timp, dar, la un moment dat, la fel de subtil pe cât au început relația, la fel de subtil au decis să

o și încheie. Cu toate acestea, cei doi se pare că au rămas buni prieteni, iar impresara a postat un mesaj care confirmă acest lucru.

Mesajul postat de Anamaria Prodan pentru Flavius Nedelea

În urmă cu puțin timp, Flavius Nedelea, în cadrul unui interviu, a precizat că despărțirea a fost una amiabilă, dar că nu vor mai putea să se așeze „la aceeași masă”.

Chiar și așa, Anamaria Prodan a postat o fotografie, pe contul ei de Instagram, în care apar amândoi, la aceeași masă, negând afirmațiile afaceristului.

„NOI 2 VOM STA LA ACEEAȘI MASA FOREVER! LUAȚI EXEMPLU DE LA NOI ȘI RĂMÂNEȚI CU CEI CE AU ADUS LUMINA IN INIMILE VOASTRE ,SUFLETE LIPITE ȘI PRIETENI PE VIAȚA !LOVE U @flavius_nedelea u are The best”, a fost mesajul postat de impresară.

Citește și: „Laur o să mă iubească toată viața lui. După Dumnezeu, eu o să fiu”. Anamaria Prodan, declarații sincere despre cum decurg lucrurile între ea și Laurențiu Reghecampf, după divorț

În momentul în care a anunțat despărțirea, Anamaria Prodan i-a mulțumit pentru timpul petrecut împreună și pentru tot ceea ce a trăit alături de el, fiind la fel de discretă ca până acum.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Prima reacție a lui Flavius Nedelea, după despărțirea de Anamaria Prodan

Flavius Nedelea a fost de acord că vorbească despre despărțire, în cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune din România, unde a menționat că au rămas foarte buni prieteni, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Mai mult decât atât, acesta a negat cum că despărțirea lor ar fi fost cauzată de comportamentul nepotrivit al vreunuia dintre ei, refuzând, totuși, să spună ce i-a făcut să ajungă în acest punct.

„Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă,  sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu au existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa.

Citește și: „Timpul te face să uiți și să ierți”. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”: „Laur o să mă iubească toată viața lui”

Anamaria Prodan, săgeți către fostul soț: „Nu vei putea construi un regat” Impresara a postat totul pe rețelele de socializare

După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebui să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă!”, a precizat acesta.

 

 

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.