Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”. Kanal D, weekend de top, cu reality-ul urmărit de milioane de telespectatori

Author: Oana Iosif
Actualizat: 06 apr 2021, 08:48
Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România” Foto(9)
Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”

Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, în weekend, când milioane de români au urmărit cu sufletul la gură reality-ul intens “Survivor România”; jocul de comunicare, de aseară, și cel de imunitate, de sâmbătă, au ținut în fața micilor ecrane, la Kanal D milioane de fani.

Duminică, 4 aprilie, Kanal D a fost lider absolut de audiență, cu “Survivor România”, devansând celelalte stații concurente, pe întreaga perioada de difuzare a reality-ului televizat (19:56 – 24:17).

Ediția de duminică, cu miza uriașă pentru care s-au duelat Faimoșii și Războinicii, a fost urmărită, în medie, de peste 2 milioane (2.050.000) de fani din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Kanal D a înregistrat, în intervalul orar menționat mai sus, 11,6% rating și 25,0% cota de piață, pe targetul Național, 9,6% rating și 21,8% cota de piață, pe targetul All Urban, și 8,7% rating și 23,9% cota de piață, pe targetul Comercial.
Minutul de aur, atins la 22:25, 2.744.000 de telespectatori urmarau cu sufletul la gură confruntarea de infarct între Mellina și Elena Marin, Faimoasa restabilind egalitatea de 8 la 8.

Citeste si: EXCLUSIV Ana Porgras, momentul ADEVARULUI. De cand il cunoaste pe Zanni si ce s-a intamplat intre ei la Survivor Romania 2021

Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”

Kanal D s-a menținut lider de piață absolut și cu ediția de sâmbătă a reality-ului “Survivor România”, o medie de peste 1.9 milioane (1.905.000) de telespectatori din întreaga țară urmăreau, în fiecare minut al difuzării, duelul între Faimoși și Războinici, în  cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. 

Citeste si: Ana Porgras, in stare de soc dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Ce a povestit Faimoasa despre ce s-a intamplat in Consiliul de Eliminare si ce a facut cand l-a vazut pe Zanni plangand

Kanal D a înregistrat 10,8% rating și 23,6% cota de piață, pe targetul Național, 8,7% rating și 20,3% cota de piață, pe targetul All Urban, și 8,0% rating și 23,2% cota de piață, pe targetul Comercial. Minutul de maximă audiență, atins la 21:51, peste două milioane și jumătate (2.575.000) de fani urmăreau duelul dramatic între Jador și Sorin. 

Publicul a decis aseară ca Ana Porgras să părăsească “Survivor România”

Citeste si: Cum se razbuna Zanni pe Jador dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021! Incepe razboiul titanilor in competitie

Jocul de comunicare și miza suplimentară – sacii de dormit-, puse la bătaie aseară, la “Survivor România” au fost câștigate de Faimoși, la ștafeta mixtă, cu scorul de 10 la 9, punctul victoriei fiind adus de Zanni și Ana Porgras, după o revenire spectaculoasa a echipei roșii. 

Consiliul de eliminare de aseară i-a avut în prim plan pe nominalizații săptămânii spre a părăși competiția “Survivor România”: Sebastian, Ana Porgras, de la Faimoși, și Mellina și Marius, de la Războinici. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: EXCLUSIV Ana Porgras, momentul ADEVARULUI. De cand il cunoaste pe Zanni si ce s-a intamplat intre ei la Survivor Romania 2021

Albert a fost, din nou, preferatul publicului, acesta indicându-l spre eliminare pe Marius, iar din echipa Faimosilor, Jador s-a clasat pe primul loc în preferințele celor de acasă; faimosul a indicat-o pe Ana Porgras spre eliminare, cea care a întrunit și cele mai puține voturi din partea publicului, astfel fiind eliminată din competiție. 

Nu mă așteptăm! Cumva am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut așa, o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de-o parte, că mă duc acasă, mă duc la bine, dar pe de altă parte, sunt tristă, că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Dar se pare că acesta a fost drumul meu la <Survivor România>. Am învățat multe lucruri aici, știam să am răbdare, dar aici mi-a fost dusă la o limită extremă, am învățat să ascult, să accept alte caractere, am aflat cât de puterică sunt. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nici nu îmi imaginăm că le pot îndura și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare ”, a spus Ana Porgras, în aplauzele tuturor. 

Zannidache a fost dărâmat de această eliminare, Faimosul nu a reușit să își stăpânească emoțiile și a izbucnit în hohote de plâns, după plecarea Anei Porgras. 

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies