Ana Maria Barnoschi a pus o „caramida” la cea de-a treia Casa Ronald McDonald, in sprijinul familiilor copiilor spitalizati

Ana Maria Barnoschi s-a alaturat campaniei "Mi-e pofta sa fac bine" pentru a sprijini proiectul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald in construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Vedeta Kanal D, alaturi de alte personalitati publice, a servit zecile de clienti ai restaurantului si i-a convins sa doneze banii necesari proiectului, astfel incat mii de familii ai copiilor internati  in spitale sa poata beneficia de cazare gratuita pe intrega perioada a spitalizarii micutilor.

"Donez cu placere, mai ales ca Ana este cea care ma serveste! Doresc si o poza cu ea si regret ca nu pot sa imortalizez in fotografie si rasul ei molipsitor", a declarat un domn care a donat o suma considerabila.

Ana Maria Barnoschi  a invatat rapid unde se afla produsele si cum sa ii serveasca pe clienti.

"Pentru mine aceasta campanie reprezinta ceva firesc. Cred ca este normal sa donezi timp, bani pentru a-i ajuta pe cei din jur. Am raspuns pozitiv acestei invitatii si sper ca aceasta campanie sa fie un succes. Parintii copiilor internati pentru perioade lungi in spitale vor avea un stres in minus si se vor putea concentra pe recuperarea acestora", a declarat Ana Maria Barnoschi.

Pana in prezent peste 15.000 de familii au fost primite in Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate