Amna, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul eșuat! Fosta concurentă de la Survivor România a trecut prin clipe cumplite alături de fostul soț: ”Sunt traumatizată...”

,
Amna, despre mariajul esuat
Amna a dezvăluit că nu se va casatori a doua oara[Sursa foto: Instagram]

Amna, fost concurentă de la Survivor România 2021 a făcut declarații incredibile despre momentele dificile prin care a trecut alături de fostul soț. Vedeta a mărturisit că nu-și mai dorește să se căsătorească vreodată după această experiență neplăcută.


In articol:

Amna este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală autohtonă. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și are de fiecare dată o atitudine pozitivă, aceasta a trecut prin momente dificile și poartă în suflet o durere nemărginită, după divorțul de tatăl copilului ei.

Amna, momente dificile după căsnicia eșuată

Rănile provocate de divorțul dintre ea și tatăl copilului ei a lăsat urme adânci, care și-au pus amprenta asupra artistei. 

Amna, despre mariajul esuat
Amna a suferit enorm dupa divortul de fostul sot[Sursa foto: Instagram]

Amna a făcut dezvăluiri incredibile din timpul mariajului eșuat cu fostul soț și a mărturisit că nu-și dorește să se mai căsătorească a doua oară. Mai mult, se pare că în viața artistei a apărut cineva, însă aceasta nu se gândește să facă din nou pasul cel mare.

Citeste si: Amna, noi declaratii despre starea ei de sanatate dupa ce a fost infectata cu virusul COVID-19. Ce dezvaluiri a facut fosta concurenta de la Survivor Romania 2021

Amna, dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a dezvăluit că a luptat foarte mult ca mariajul cu fostul soț să funcționeze, a făcut tot ce i-a stat în putință, însă până într-un punct, când a spus stop.

Amna a mai spus că deși de multe ori păre fericită, în spatele acestei măști se ascundea o suferință imensă. Au trecut doi ani de când artista și fostul soț au decis să meargă pe drumuri separate.

Deși a trecut prin momente dificile, Amna a decis că este momentul să acorde o nouă șansă iubirii. Noul partener de viață o ajută cu toate greutățile și este cel mai mare sprijin al ei.  

„Este un om puternic, foarte puternic și orice mă dărâmă, pentru că pe mine mă dărâmă multe lucruri, când par extrem de fericită, nu o să știi dacă plâng noaptea sau nu. În momentul în care pic, mă ridic de 30 de ori mai sus.”, a pus Amna.

Amna, despre mariajul esuat
Amna a dat o noua sansa iubirii[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a mărturisit că nu-și dorește să căsătorească din nou și nici să mai aibă un alt copil, este de părere că a trecut prin momente crunte în ultimii ani de căsătorie și nu este pregătită să facă din nou acest pas.

”Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie, nu îmi mai doresc un alt copil, mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine. Și după divorț, foarte multă durere.

L-am așteptat foarte mult pe el să se schimbe și se se întoarcă acasă.

Am vorbit cu terapeuți, am făcut de toate. Până când a apărut altcineva în viața mea și până când mi-am permis asta, atenție! Viața e scurtă și vezi că e făcută din momente”,  a dezvăluit Amna. 

Citeste si: Amna de la Survivor România 2021, copil cu Zanni sau Jador?! Fosta Faimoasă a făcut declarații incendiare: "Am avut o chimie cu el"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Amna, noi declaratii despre starea ei de sanatate dupa ce a fost infectata cu virusul COVID-19. Ce dezvaluiri a facut fosta concurenta de la Survivor Romania 2021

Un profesor de religie a făcut un copil cu o elevă de 17 ani: a fost condamnat DEFINITIV de justiție

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Amna de la Survivor România 2021, copil cu Zanni sau Jador?! Fosta Faimoasă a făcut declarații incendiare: "Am avut o chimie cu el"

Cine a așteptat-o pe Amna acasă după ce a ieșit din spital? Imagini emoționante cu fosta concurentă de la Survivor România 2021: "Iubirea mea..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies