Amintirire ii chinuiesc! Formatia 3 Sud Est SE REUNESTE VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 19:00

La sfarsitul anului 2008 cei 3 studenti, dupa cum erau porecliti, socau intreaga lume muzicala.

Dupa 10 ani de succes continuu, formatia se desfinta. Inca erau pe culmile succesului. Sute de mii de fani din intreaga Romanie le stiau cantecele, vers cu vers.

 

Pe atunci, gura lumii spunea ca neintelegerile dintre Laurentiu Duta si Mihai Budeanu erau la cote maxime. Desigur, oficial s-a comunicat ca cei 3 isi doresc cariere separate, lucru care, intr-o mica masura, s-a si intamplat.

 

Mihai Budeanu a lansat cateva single-uri solo, care nu s-au bucurat de succesul sperat.

Viorel a devenit un prosper om de afaceri.

 

Singurul care a ramas in domeniul muzical a fost Laurentiu Duta. In paralel cu piesele care le-a compus pentru el, Duta a continuat sa scoata hituri pe banda rulanta: Elena Gheorghe, Dony sau Andreea Banica au castigat nenumarate premii cu piesele lui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Shining Heart, cel mai recent succes al Andreei Banica, este cantat impreuna cu insusi creatorul.

 

Ai fi putut jura ca lucrurile s-au asezat foarte bine pentru cei 3 constanteni. Surpriza insa: Laurentiu, Mihai si Viorel vor urca din nou pe scena, impreuna, la Romanian Music Awards, cele mai importante premii muzicale din Romania.

 

Si cum gura lumii este sloboda, se zvoneste ca, in functie de reactia pe care o va avea publicul la Craiova, baietii sunt pregatiti sa lanseze mai multe piese noi.

Niciunul dintre cei 3 nu a dorit sa comenteze aceasta informatie.