Amalia Năstase, mărturisiri de senzație din culisele căsniciei sale! „Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!” Iata unde s-a căsătorit cu Răzvan, actualul soț!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 nov 2022, 00:13
Foto(4)

Invitată în platoul Teo Show, Amalia Năstase a vorbit deschis despre actuala ei căsnicie și despre familia ei pe care o adoră.

Amalia Năstase are vârsta de 45 de ani, însă arată din ce în ce mai bine și se consideră o femeie fericită și împlinită alături de copii și de soțul ei, Răzvan. După o perioada dificilă în care s-a luptat mult cu kilogramele în plus, vedetă a reușit să ajungă din nou la silueta mult dorită și să se mențină în formă.

Amalia Năstase, mărturisiri de senzație din culisele căsniciei sale! „Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!”

Invitată de curând, în platoul Teo Show, Amalia Năstase a făcut dezvăluiri inedite din culisele căsniciei sale, de peste șase ani alături de soțul ei, Răzvan Vasilescu. Vedetă a mărturisit cum a evoluat relația lor dar și cum decurg lucrurile în prezent în familia lor mare și unită.

Întrebată dacă s-a simțit vreodată încurcată de căsătorie, Amalia a răspuns cu sinceritate faptul că nu s-a simțit încurcată de niciuna dintre căsniciile sale, deoarece îi place să fie căsătorită.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Amalia Năstase, secretul longevității sale! Cum se menține în formă, după ce a slăbit 15 kilograme

Giani Kiriță, dezvăluiri de senzație la Teo Show! Iată la ce intervenție estetică uluitoare a recurs de curând, fostul fotbalist! „Vedeam cum îmi taie pielea!”

„Nu, nu m-a încurcat niciuna dintre ele! Adică nu de asta s-a terminat prima mea căsătorie, că mi-am dat seama că sunt constrânsa de actul căsătoriei! Nu, sub nicio formă, adică, eu sunt foarte liberă dar în același timp am foarte multe tradiții pentru că fără tradiții nu putem să fim noi! Eu sunt măritată cu Răzvan în Las Vegas și suntem căsătoriți! Am copii care au crescut într-o familie, care indiferent că

s-a destrămat prima familie, au crescut în a două familie la fel de armonios! Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc! Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?”, a spus Amalia Năstase.

Citește și: Dieta cu care Amalia Năstase a slăbit 20 de kilograme în trei luni: „Parcă am mâncat ambrozie”

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies