„Am să strig durerea lui, că tatăl lui nu a putut”. Momente cumplite de la înmormântarea lui Luca, băiețelul lovit de TIR, în Lețcani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 apr 2023, 10:53

Doi ursuleți de pluș au fost așezați în mașina mortuară

Sursa: observatornews.ro, bzi.ro

Luca, băiețelul care și-a pierdut viața, în Lețcani, după ce a fost lovit în plin de un TIR, în timp ce traversa alături de tatăl său și de fratele lui, a fost înmormântat. Familia acestuia este răpusă de durere și așteaptă să se facă dreptate în numele celui mic.

Luca a murit miercuri, 19 aprilie, pe o trecere de pietoni din Lețcani, iar înmormântarea a fost făcută în urmă cu două zile, pe 22 aprilie. Sute de persoane au venit să îl conducă pe Luca pe ultimul drum.

Luca, băiețelul de trei ani lovit de TIR în Lețcani, a fost înmormântat

Sâmbătă, Luca a fost înmormântat, după ce și-a pierdut viața în mod tragic, pe trecerea de pietoni, după ce a ajuns sub roțile unui TIR.

Slujba de înmormântare a fost oficializată de trei preoți, iar Luca a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane.

Doi ursuleți de pluș au fost așezați în mașina mortuară. Peste 300 de persoane au fost alături de familia îndurerată, aducând zeci de coroane și sute de trandafiri și sute de crizanteme albe. Slujba a fost ținută de trei preoți.

Mama lui Luca nu a putut vedea cum fiul ei este condus pe ultimul drum.

Două rude au sprijinit-o, pentru a putea merge. Ceilalți membri ai familiei nu și-au putut stăpâni lacrimile, iar, în momentul în care au ajuns la trecerea de pietoni unde Luca și-a pierdut viața, au cedat.

Citește și: „Luca a plătit cu viaţa delăsarea şi lipsa de implicare”. Proteste în Lețcani, după ce un șofer de TIR a lovit în plin, pe trecerea de pietoni, un tată și pe cei doi fii si săi

„Domnule, de ce nu ați venit atâția când a trebuit? De ce? Să vorbească! Că lumea nu mai vorbește și nu mai aude lumea… Dragii noștri, îndurerații noștri! Durerea mea sa vorbească, durerea noastră sa nu o aibă nimeni!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dragul nostru, îngerașul nostru! Fă o minune, Doamne, fă-ți auzită durerea, Luca! Luca, fă o minune pentru întreaga lume, că lumea nu a făcut nimic pentru tine”, a strigat bunica lui Luca, conform bzi.ro.

Peste 500 de persoane l-au condus pe Luca pe ultimul drum

Peste 500 de persoane, cele mai multe impresionate de tragedia prin care familia lui Luca trece, au luat parte la înmormântare. Copiii care l-au condus pe ultimul drum au primit baloane albe și, când sicriul micuțului a fost scos din biserică, le-au dat drumul.

„Am să urlu și am să strig durerea ta, Luca.

Copilașul meu nu-și poate striga durerea, durerea ta o strig eu”, a plâns, din nou, bunica micuțului. O rugăciune a fost citită de către preoți și pe trecerea de pietoni, unde accidentul a avut loc.

Citește și: „Stătea în genunchi și plângea”. Filmul accidentului din Lețcani, în care un tată și cei doi copii ai săi au fost loviți de un TIR, pe trecerea de pietoni

Mama lui Luca nu a putut suporta nici ea durerea. Ajunsă la cimitir, acesteia i s-a făcut rău și nu s-a putut apropia de mormânt. Familia vrea doar să se facă dreptate, chiar dacă acest lucru nu îl va aduce înapoi pe copil.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!