”Am gătit cap de om cu mandarine. Soldaților le plăceau prăjiturile din carnea de pe mâini”. Mărturiile șocante ale cuplului de canibali prinși dintr-o greșală

,

Dimitri, om de serviciu, și Natalia, fostă studentă la ”Medicină”, au ucis și mâncat, din 1999 până acum, peste 30 de persoane în Krasnodar, sudul Rusiei.


In articol:

”Am gătit cap de om cu mandarine. Soldaților le plăceau prăjiturile din carnea de pe mâini”. Mărturiile șocante ale cuplului de canibali prinși dintr-o greșală

De cele mai multe ori, victimele erau ”gătite” și servite, apoi, prietenilor și elevilor de la Școala Superioară de Aviație. Uneori, canibalii își făceau ”selfie” cu victimele ori postau tutoriale despre cum se gătește cu carne de om, tranșată fie cu o seceră, fie cu un topor..., scrie presa internationala.

Să fim clari de la început! O minte umană, sănătoasă, nu poate procesa așa ceva.

Dar pentru că e greu de crezut grozăvia petrecută în ultimul deceniu și jumătate în Rusia, povestea trebuie spusă pentru a înțelege cât de departe poate ajunge nebunia.

Citeste si: Adevăruri șocante, ascunse de autorități! Ce au pățit cei care l-au condamnat pe fostul călugăr de la Tanacu, după exorcizarea unei măicuțe! Cu ce se ocupă astăzi fostul preot

Când au spart ușa, polițiștii ruși din Krasnodar s-au izbit, la început, de puternicul miros de cadavru. Apoi au văzut: saci de gunoi plini cu...carne umană, două peruci, pe masă, resturi de om în congelator și 19 bucăți de piele de pe mână, pregătite de gătit. În cartier oamenii știau cine stă aici. O pereche destul de zgomotoasă: Dimitri Bakșeiev, de 35 de ani, om de serviciu, și Natalia, 42 de ani, concubina sa, fostă studentă la ”Medicină”. Suspecți că ar fi ucis o femeie. Însă când investigatorii le-au luat mărturiile, au rămas mască: nu numai că au recunoscut crima, dar au adăugat că din 1999 au asasinat și...gătit peste 30 de persoane!!! Făceau ”selfie”-uri cu corpurile ciopârțite cu ajutorul unui ciocan și a unei seceri, simboluriel defunctului URSS. Uneori, ”trăgeau” tutoriale: ”Cum se gătește cu carne umană”. Dar ceea ce pare incredibil este faptul că ”produsele” lor fuseseră servite fie de prietenii din zonă, fie de soldații de la ”Școala Superioară de Aviație Serov”, unde Dimitri trebăluia.

Citeste si: Gazul radioactiv cancerigen din casele noastre descoperit de o profesoara:”Este nevoie ca la nivel naţional să se instituie un program de monitorizare a gazului radioactiv"

Găsiți după terifiantele poze din telefonul mobil!

Vreme de 15 ani nimeni nu i-a deranjat pe criminali. Apoi, într-o zi, Dimitri și-a pierdut tefelonul mobil în care păstra terifiantele imagini. În timp ce asfalta strada, un muncitor l-a găsit. L-a predat Poliției. Poze cu un bărbat ținând un cap de om ori simulând că mănâncă o mână!!! În Rusia nu poți cumpăra o cartelă SIM fără a arăta un document de identitate, așa că Dimitri Bakșeiev a fost identificat pe loc: născut în 1982, om de serviciu. Acum vine o nouă bombă: omul era ”cazat” în cadrul ”Școlii Superioare de Aviație Serov”, acolo unde muncea. Toate nenorocirile se petrecuseră aici, până fusese dat afară pe motiv de băutură, el consumând cantități ”industriale” de votcă. Natalia, fostă studentă la ”Medicină”, angajată, și ea, ca asistentă medicală în Academie, avusese aceeași soartă: consumul excesiv de alcool o aruncase pe străzi.

”Am gătit cap de om cu mandarine”, avea să declare ea, spre stupefacția anchetatorilor care au găsit poze explicite. În 2010 s-a oferit chiar să distribuie prăjituri unui restaurant din zonă. Făcute din carne umană! A fost refuzată, pentru că nu putea prezenta niciun document legal. Însă studenții de la Academie n-au avut nevoie de acte doveditoare, așa că au acceptat ”darul” lui Dimitri și al Nataliei și au consumat. Acum, ”Școala Superioară de Aviație Militară” din Krasnodar e încercuită de ziariști, care vor să afle cum a fost posibil așa ceva!

Citeste cele mai hot stiri kanal d

Astăzi toți încearcă să afle DE CE?

Despre Dimitri se știe că a crescut într-un orfelitat din Siberia, unde părinții săi, iubitori de droguri, îl abandonaseră. Fusese adoptat de către o familie, dar arestat, de multe ori, pentru furt. Când mama adoptivă, Svetlana, a decedat, de cancer, a fost alungat pe străzi. A luat-o razna. Aici a cunoscut-o pe Natalia, cu cinci ani mai în vârstă decât el, divorțată. Au format ”perechea perfectă”: ciudați, bețivi, agresivi. Dacă cineva se apropia de locuința lor, începeau să se agite, să devină nervoși...

Arestată, Natalia a fost supusă expertizelor psihiatrice. S-a dovedit a fi perfect conștientă. Acum, toată lumea așteaptă judecata.

Vezi programul kanal d pentru intreaga saptamana

sursa: a1.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lupta devine mai CRANCENA ca oricand! Vor reusi Faimosii sa isi revina dupa conditiile grele de la baraca? Nu ratati o editie incendiara, ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

Situație DRAMATICĂ la Matei Balș din Capitală: s-a DEPĂȘIT limita spitalului

Oana Zăvoranu, cel mai crunt atac la adresa unei vedete: „Ești complet penibilă și cam tâmpă. Toate ați fost așa urâte cu crăci?”

Ce lovitura! Dupa ce Alexandru a fost eliminat de la "Puterea Dragostei", Bianca a dat de pamant cu el: "Între noi doi..."

Stefania si Adelin s-au mutat impreuna? Imagini INCENDIARE cu Adelin la bustul gol: uite cum umbla prin casa, de fata cu Stefania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies