"Am această teamă să nu se schimbe!" Andreea Mantea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoție în fața Biancăi Comănici

Author: Alice Popescu

Cum caracterizeaza Andreea Mantea anul 2022 pe plan profesional si personal

Sursa: Instagram

Andreea Mantea si-a deschis sufletul in fata Biancai Comanici povestind despre cele mai emotionante momente din viata ei din acest an.

Prezentatoarea TV mai avea puțîn și izbucnea în lacrimi atunci când a povestit una din cele mai emoționante episoade legate de fiul ei, David, de altfel, singurul bărbat din viață ei. Deoarece îi este bine așa, fară a avea o relație și concentrandu-se exclusiv pe David și pe relația cu sine, Andreea Mantea a dezvăluit într-un interviu emoționant acordat Biancai Comanici pentru canalul de Youtube wownews cât de frumos a crescut fiul ei și cât de multe lucruri are de învățat de la el.

Andreea Mantea, mandra de fiul ei

Citește și: Exclusiv! Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi când a povestit ce a scris David cu câteva zile înainte de Crăciun: "Am rămas blocată. Mă așteptam la o doza de superficialitate!"

Chiar daca merge la scoală și deja are un anturaj, se pare că cei șapte ani de acasă pe care Andreea i-a insuflat băiețelului ei, au contat enorm în dezvoltarea lui, mai ales că a dovedit acest lucru odată cu venirea Crăciunului.

Însă, Andreea se gândește că poate cu timpul aceste lucruri se vor schimba la David și poate deveni foarte ușor influențabil: "Deocamdată este un exemplu frumos. Am aceasta teama să nu se schimbe. Am încredere în mine, Doamne Ajuta!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Făcând un bilanț al anului 2022 căci se apropie cu pasi repezi începutul unui nou an, Andreea Mantea recunoaște că a avut parte de multe lucruri neașteptate și bune în ce

privește cariera ei: "Am senzația că am făcut suficiente. Se zice că niciodată nu e prea mult, însă pentru mine este suficient și abia aștept vacanta. Abia aștept să mă odihnesc și să stau pe canapea. Vreau să mă bag cu totul în canapea. Vreau să mă uit la un film, 2, 3, 9 să îmi pun miere multa și să stau acolo eu cu mine.