Alina Vidican, aparitie inedita la propria nunta, intr-o masina de jumatate de milion de euro! Primele imagini de la evenimentul fericit

Author: Ana Dinu
Actualizat: 27 aug 2021, 16:54
Alina Vidican s-a casatorit
Sursa: Instagram

Alina Vidican a făcut pasul cel mare în relația cu Claude Senhoreti, cu care și-a oficializat relația în urmă cu doar câteva luni. Fosta doamnă Borcea a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară. Imaginile de la eveniment sunt uimitoare!

Alina Vidican trăiește, în sfârșit, cele mai frumoase momente din viața ei. În urmă cu doar câteva luni, aceasta și anunța oficial relația cu Claude Senhoreti, bărbatul care a învățat-o din nou să iubească, după mariajul eșuat cu Borcea. Blondina a spus cel mai sincer ”DA” din viața ei.

Alina Vidican a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară. Primele imagini de la evenimentul emoționant

Alina Vidican a avut o nuntă de basm, asta pentru că fericitul eveniment a avut loc într-un local luxos din orașul Raton Boca, iar atmosfera a fost una de vis. Evenimentul a fost organizat în cel mai mic detaliu, astfel Alina a avut grijă să strălucească la cel mai important moment din viața ei.

Atât Alina Vidican, cât și partenerul său au o pasiune comună, aceea pentru mașini de lux, apariția lor a fost una parcă desprindă din filme, aceștia s-au prezentat la restaurant într-un bolid de aproape jumătate de milion de euro.

Fosta soție a lui Borcea și-a dorit să impresioneze pe toată lumea în ziua nunții sale și a optat pentru o rochie simplă, tip sirenă, care i-a pus în evidență silueta.

Blondina a avut două ținute la nuntă, în momentul în care s-a prezentat în fața ofițerului de stare civilă a purtat o rochie timp sirenă, iar la restaurant a purtat o rochie mult mai amplă, stil prințesă, care a scos-o în evidență când i-a acordat lui Claude primul dans în calitate de soț și soție.

Deși și-au oficializat relația de curând, se pare că fosta soție a lui Cristi Borcea se iubește nebunește cu Claude, afaceristul alături de care trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. Se pare că soarele a ieșit și pe strada Alinei Vidican, care a suferit enorm după divorțul de fostul soț, alături de care are doi copii.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat

După separarea de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a stabilit în America, unde îi merge foarte bine și trăiește o viață de lux, departe de răutățile celor din jur.

 

 

 

Lovitura dura pentru Alina Vidican: fosta sotie a lui Cristi Borcea are probleme cu legea in Statele Unite! Cum au prins-o politistii

 

 

 

 

Taguri: