Alina Pușcău a fost transportată de urgență la spital, după ce ieri a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița este internată la ATI

,
Alina Pușcău a fost transportată de urgență la spital, după ce ieri a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița este internată la ATI

Alina Puscau, de urgenta la spital

[Sursa foto: Instagram]

Alina Pușcău trece prin momente de coșmar, după ce ieri a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19, astăzi starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată de urgență la Terapie Intensivă.


In articol:

În cursul zilei de ieri, Alina Pușcău a postat mai multe filmulețe pe pagina de Instagram, în care, printre lacrimi, le spunea fanilor săi că a fost depistată cu coronavirus, iar starea ei de sănătate nu era deloc bun. Se pare că starea vedetei s-a agravat și a fost dusă de urgență la spital.

Alina Pușcău se află în stare critică la ATI

Starea de sănătate a modelului s-a agravat, aceasta a fost transferată la Terapie Intensivă. Ieri seară, Alina Pușcău a chemat ambulanța pentru că nu se simțea deloc bine, astfel după ce a ajuns pe mâna medicilor, aceștia au constatat că starea ei este gravă și trebuie mutată la ATI.

Alina Pușcău a fost transportată de urgență la spital, după ce ieri a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița este internată la ATI

Actrița este internată la ATI

[Sursa foto: Instagram]

Alina Pușcău a postat ieri pe pagina de Instagram mai multe filmulețe în care a dezvăluit că a fost depistată cu COVID-19, aceasta a mărturisit că trece prin momente crunte și nu se simte deloc bine.

Citeste si: Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. Actrița trece prin momente cumplite: ”Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața”

Vedeta a mai precizat că virusul îi atacă organele și că starea ei se agravează, fiind infectată cu varianta Delta a virusului Covid.

”Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele.

Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiv a pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă”,   spunea ieri Alina Pușcău pe Instagram.

Alina Pușcău, infectată cu varianta Delta

Alina a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, precizând că toată lumea trebuie să conștientizeze faptul că coronavirus este o boală extrem de periculoasă.

Actrița este internată la ATI

Alina Puscau este la Terapie Intensiva

[Sursa foto: Instagram]

Aceasta îi îndeamnă pe oameni să vaccineze, aceasta fiind singura soluție pentru a combate virusul necruțător care a pus atât de mulți oameni la pâmânt într-un timp atât de scurt.

Citeste si: Alina Eremia a fost depistată cu COVID-19. Care este starea de sănătate a vedetei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. Actrița trece prin momente cumplite: ”Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața”

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Este complet interzis în România! Riscați să primiți amendă de 2.000 de lei dacă abuzați de acest document

Raed Arafat a făcut anunțul: Vom avea nevoie de certificat verde și la mall. Unde trebuie să-l prezentăm

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies