Alin Salajean, socat de ce s-a intamplat in tabara Faimosilor: "Hai sa o votam pe Simona, pe ea nu o stie nici naiba..." La ce strategii se recurgeau inca de la inceput

,
Simona Hapciuc, dezvaluiri despre Culita Sterp
Cum au decis Faimosii sa o elimine pe Simona Hapciuc din competitie

Simona Hapciuc si Alin Salajean au avut o discutie cat se poate de amicala iesind la iveala multe lucruri nestiute pana acum din ambele tabere.


In articol:

Alin Salajean a ramas uimit de ce a povestit Simona Hapciuc despre strategiile din spatele cortinei din tabara Faimosilor si a recunoscut ca la ei in echipa nu s-a ajuns atat de departe.

Simona spune ca maestrul strategiilor in echipa Faimosilor este nimeni altul decat Culita Sterp pe care il considera chiar un actor mult mai bun decat ea.

Simona Hapciuc, despre strategiile eliminarii ei din competitie

Citeste si: Razvan Botezatu iese din nou la atac si o apara pe Raluca Dumitru in scandalul cu Culita Sterp: "El este singurul care este fals si care face strategii. Si Cucu, alt pervers..."

"Eu eram în spate, nu m-au văzut. Culiță a spus: Hai să nu îl votăm pe Moro, pentru că ne luăm hate, hai să o votăm pe Simona, pe ea nu o știe nici dracu. Așa a zis el. Este cel mai parșiv. Culiță nu este omul care se arată la TV. Eu sunt actriță, dar eu de la el aș putea să iau lecții oricând. 

Simona Hapciuc, dezvaluiri despre Culita Sterp
Cum au decis Faimosii sa o elimine pe Simona Hapciuc din competitie

Lumea a început să vadă.

Și Jador, prietenul lui, a recunoscut. Cât a furat și ce s-a întâmplat la Survivor. Vă zic eu că au fost trei conflicte mari între mine și Culiță, care nu s-au dat la TV. Nu e vorba despre iertare, eu nu am nimic personal cu el. Ar fi singura persoană pe care nu aș putea... Nu. E prea fals. De ce m-a votat Ana? Nu au avut un motiv să mă voteze.
A fost o strategie, le-a spus Culiță.

Alin Salajean, socat de dezvaluirile Simonei Hapciuc

Citeste si: De ce sunt in stare Razboinicii pentru a-i pune la pamant pe Faimosi! Albert Oprea si-a dat arama pe fata?!

Alin:" Pe mine mă surprinde neplăcut un lucru. Că unii Faimoși  nu au jucat sportiv până la capăt, adică au pierdut intenționat, pentru că nu o suportau pe Simona.

Dacă a făcut așa ceva persoana respectivă (n.r- Ana), m-a dezamăgit enorm. Acum îmi pun semne de întrebare. Este inadmisibil. Noi eram acolo și vedeam toate gesturile. La noi nu s-a ajuns atât de departe, a marturisit Alin extrem de mirat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Simona Hapciuc si Alin Salajean, pentru prima data fata in fata: "Ana si-a calcat principiul de sportiv pentru a scoate pe cineva afara..." Dezvaluiri de senzatie...

Vești proaste pentru Hagi: Ianis a fost operat și nu mai joacă în acest sezon. Antrenor: 'Absenţa lui este o lovitură mare'

Stirea zilei!  Anunțul bombă despre cazul Caracal! Devastator ce s-a întâmplat acum 

Razvan Botezatu iese din nou la atac si o apara pe Raluca Dumitru in scandalul cu Culita Sterp: "El este singurul care este fals si care face strategii. Si Cucu, alt...

Culiță Sterp și Raluca Dumitru, scandal uriaș la Survivor România. De la ce a pornit totul: "Ce ești așa țărancă? Comportament de mahala"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies