Alin Galatescu la TEO SHOW: "Dupa doua zile de stat pe Facebook, m-am simtit mai idiot decat credeam ca sunt!"

Teo Trandafir a discutat astazi in emisiunea "TEO SHOW" despre cat de tare ne influenteaza retelele de socializare.

Impreuna cu invitatii din platou – Alina Eremia, Vescan, Stefania Rares, Luminita Anghel si Alin Galatescu, Teo a incercat sa afle daca timpul petrecut pe Internet, conectati la aceste retele, ne face mai putin sociabili.

Criticul de moda Alin Galatescu a spus ca, de regula, intra pe Facebook dimineata si seara, in timpul zilei fiind ocupat cu o serie de activitati profesionale. In momentul in care, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, si-a petrecut mai mult timp in casa, pe Internet, a constat ca activitatea in lumea virtuala il afecteaza in mod negativ.

"Mi s-a intamplat ca acum, in perioada in care a fost zapada mare, sa raman blocat in casa, si bineinteles am stat pe Internet. Dupa doua zile de stat pe Facebook, m-am simtit mai idiot decat credeam ca sunt", a spus Alin Galatescu.

Teo Trandafir a facut o categorisire clara in cazul persoanelor care stau foarte mult pe Facebook. "Cataloghezi oamenii de pe Facebook in doua categorii: cretinii si compatibilii. Cretinul il vezi de la inceput. Cand vezi ca un cetatean a pus de zece ori maneaua, de pilda, la un moment dat ii dai <>, dar am prieteni care au gusturi compatibile cu ale mele si e firesc sa-i cultiv", a spus Teo Trandafir.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea "TEO SHOW" prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.
##VIDEO101511##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate