Afumăturile şi mezelurile 
Carnea procesată consumată cu regularitate şi în cantităţi mari creşte riscul de cancer, a declarat Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Potrivit cercetărilor, consumul a 50 de grame de mezeluri pe zi (aproape două felii subţiri din şuncă) creşte riscul de cancer colorectal cu 18% 
 
Crenvurştii 
Şi aceştia conţin o mulţime de substanţe dovedite a avea efect cancerigen. Nitritul de sodiu este un conservant artificial şi a fost inclus de autorităţile europene şi nord americane pe lista substanţelor potenţial cancerigene, în special pentru tractul digestiv (stomac). 
 
 Cititi continuarea pe kfetele.ro.
 
                                       
              
       
                  
               
                  
                   
                  
                   
                  
               
                                   
              
       
                  
               
                  
               
                  
               
                                   
              
       
                  
                   
                  
               
                  
               
                  
               
                  
               
                                   
                  
                   
                  
                   
                  
               
                  
               
                  
              