Alihan din serialul "Pretul fericirii", un cantaret desavarsit in viata reala! Iata ce voce superba are carismaticul actor Onur Tuna!

Onur Tuna este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Onur Tuna s-a nascut in 1985, in Çanakkale, intr-o familie de intelctuali. Desi mama sa are origi turcesti, a emigrat impreuna cu parintii ei in Salonic, cu multi ani in urma si apoi a revenit in Turcia unde si-a continuat studiile in contabilitate si apoi s-a casatorit, stabilindu-se definitiv in Turcia. Tatal lui Onur Tuna este un profesor de matimatica de succes, care si-a indrumat fiul spre o cariera in economie. Astfel Onur a studiat Facultatea de Economie in cadrul Universitatii Eylul, din Izmir si in paralel a urmat si Facultatea de Muzica Clasica, in cadrul Conservatorului Ege.

O alta mare pasiune la care s-a intors mereu a fost si actorie, pe care a inceput sa o indrageasca inca de cand era la liceu si juca in piese de teatru alaturi de colegii sai. Ulterior a urmat si un curs de actorie pentru a se specializa in domeniu si la scurt timp a fost cooptat de marile case de productie din Turcia.


Onur Tuna a devenit celebru pentru rolurile sale din serialul de actiune "Filinta" si "Bi Küçük Eylül Meselesi".
Onur Tuna compune si cântă la chitară de la varsta de 13-14 ani. Celebrul actor are deja cateva albume imprimate si un studio propriu. Cand era mic, el compunea si pentru invatatoarea lui si pentru orice il inspira.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate