Alexia Eram, declarații fără filtre despre cele mai dureroase momente din viața ei, în drumul spre succes: „Am rămas cu sechela asta”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 sep 2022, 21:46

Alexia Eram, declarații fără filtre despre cele mai dureroase momente din viața ei, în drumul spre succes: „Am rămas cu sechela asta”

Sursa: Instagram: alexiaeram

Alexia Eram se bucură de un succes răsunător în mediul online, de câțiva ani. Realizările pe care le-a avut până acum au ajutat-o să devină un adevărat model pentru tinerele fete și i-au dat și imboldul necesar pentru a continua în domeniul în care activează.

Alexia Eram a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea ”Teo Show”, în care a vorbit despre lucrurile prin care a trebuit să treacă din cauza bullying-ului, dar și despre cât a trebuit să lupte, pentru a demonstra că este capabilă, pentru ca succesul ei să nu mai fie atribuit părinților săi.

Alexia Eram și greutățile de a fi un copil faimos

Alexia Eram a avut parte, încă de mică, de foarte multă atenție. De peste doi ani, aceasta se numără printre cei mai de succes influenceri din România și a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani.

Însă, chiar oamenii din jur sunt cei care, de multe ori, au subestimat-o, spunând că, fără părinții ei, nu ar fi reușit nimic.

De-a lungul timpului, au circulat fel de fel de zvonuri care, bineînțeles, au ajuns și la urechile ei.

„Cea care mă enervează pe mine cel mai mult sau care mă frustrează așa, cât de cât, că eu stau pe banii părinților și că sunt un copil de bani gata, care a stat pe banii părinților și, de fapt, eu nu fac nimic.

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram în ipostaze fierbinți într-un club din Iași. Cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cred că ăsta este cel mai rău zvon, pentru că știu adevărul și știu că, de doi ani și jumătate, sunt pe banii mei și, și înainte, părinții mei nu au fost niciodată genul de părinți care să îmi dea totul. Au vrut tot timpul să învăț cum se câștigă banii și faptul că eu mi-am luat apartament, mașină, plec în vacanțe pe banii mei, mă frustează când vine cineva, evident, și comentează.

Mi-am făcut o rată, ca tot omul”, a spus aceasta în cadrul interviului.

Alexia Eram nu a scăpat de bullying

Alexia Eram a fost și ea victima răutăților celor din jur. Comentariile răutăcioase la adresa ei încă au repercursiuni, despre care aceasta a vorbit deschis.

”Tata a plecat de acasă, nu ne-a oferit afecțiune” Ileana Sterp, printre lacrimi, a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său

„Făceau glume, din astea, că sunt rugby-istă, că am picioare groase. Atunci, nu am avut de suferit și nici nu exista chestia asta de psihologi, să vorbești, că asta se întâmpla când aveam 7, 8 ani și nu exista conceptul ăsta de a vorbi acasă sau să mergi la terapie. Nu am avut de suferit atunci, dar am de suferit acum. Adică am rămas cu sechela asta”, a mai spus Alexia.

Citeste si: Mario Fresh și Mira, apariție surprinzătoare! Fanii au răbufnit: „Să ne înțelegem, Alexia Eram a fost de acord cu acele atingeri?!”

Alexia Eram a vorbit și despre relația pe care o are cu Mario Fresh. La finalul lunii iulie, cei doi au împlinit șase ani de relație, iar iubitul ei a surprins-o cu un buchet imens de trandafiri de culoare roșie, cu un tort și cu petale de trandafir prin toată camera.

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies