Alexandru, noul concurent din casa "Puterea dragostei", dezvaluiri inedite despre fetele care i-au atras atentia si pe care isi doreste sa le cunoasca mai bine!

Fetele din casa "Puterea dragostei" au asteptat cu nerabdare venirea noului concurent.

Alexandru este din Bucuresti, are 28 de ani si a venit sa isi caute jumatatea. Acesta a marturisit ca fetele care i-au atras atentia sunt Simona si Bianca, insa a incercat pe cat posibil sa fie rezervat in declaratii.


Intrebat de ele daca a intrat in casa pentru cineva, Alexandru s-a limitat sa raspunda: "Poate". Ulterior, la testimonial, acesta a marturisit ca Simona si Bianca i-au atras atentia pentru ca au fost cele mai comunicative cu el.

Fetele au fost curioase sa afle daca Alexandru este casatorit, avand in vedere experienta cu Razvan. El le-a spus ca este singur.

Pe de alta parte, Raluca este de parere ca el nu a venit sa isi faca o relatie, ci pentru publicitate. "Alexandru, baiatul cel nou, consider ca este singur, fetele l-au întrebat daca ar fi casatorit, însa nu cred ca a venit aici sa îsi faca o relatie, a venit pentru publicitate si atat, cam pentru ce au venit ultimele persoane!", a spus Raluca.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate