Alexandru Arsinel, OPERAT DE URGENTA! Vezi care este starea de sanatate a actorului VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:20

In urma cu nici doua saptamani, Alexandru Arsinel a ajuns pe mana medicilor.

Modest cum il stim de o viata, de o discretie extrema, marele actor a tinut departe de ochii presei toate problemele pe care le avea.

 

Nu a participat la niciun talk show pentru a impartasi cu intreaga tara faptul ca este bolnav.

 

Alexandru Arsinel a fost operat de urgenta la Spitalul Bagdasar- Arseni, din Bucuresti. Momentul i-a luat prin surprindere chiar si pe prietenii foarte apropiati.

 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Pentru ca acuza dureri, Alexandru Arsinel s-a dus singur la spital, fara sa anunte pe nimeni. Nici macar Stela Popescu, prietena de-o viata a maestrului, nu a stiut decat dupa interventia chirurgicala.

 

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani! Care este cauza decesului marelui actor

Evident ca, daca nici prietenii apropiati nu au stiut de momentele grele prin care trecea artistul, cu siguranta domnul Arsinel a evitat toate emisiunile de televiziune.

 

Desi trebuia sa stea in repaus la pat cel putin o luna, dupa nici o saptamana de la operatie, Alexandru Arsinel a revenit la teatrul de revista Constantin Tanase, unde este director.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies