Alexandru Arșinel împlinește astăzi frumoasa vârstă de 82 de ani! Marele actor a trecut peste o cumpănă mare. Care este starea lui de sănătate

,
Alexandru Arsinel isi sarbatoreste ziua
Alexandru Arsinel implineste 82 de ani

Alexandru Arșinel a trecut prin cea mai crâncenă perioadă din viața lui. Deși a trecut cu bine peste momentele dificile, actorul încă trebuie să urmeze niște pași impuși de medici pentru a se recupera complet.


In articol:

Alexandru Arșinel s-a infectat co COVID-19 la două luni după ce s-a imunizat împotriva virusului. Atât actorul, cât și soția sa au fost internați în spital, unde au și petrecut sărbătorile de Paște.

Din fercire, cei doi sunt bine acum, se află într-un proces de refacere după ce au trecut prin boală. Cei doi se află la casa lor de la Sinaia.

Care este starea de sănătate a marelui actor?

Actorul a trecut peste cea mai mare cumpănă din viața lui, acum se află la Sinaia alături de soția sa, unde se bucură de natură și aer curat. Alexandru Arșinel a anunțat printr-o intervenție telefonică la un post de televiziune că merge săptămânal la spital. Actorul urmează niște pași stricți impuși de medici pentru a-și reveni complet după ce a fost infectat cu coronavirus.

Alexandru Arsinel isi sarbatoreste ziua
Alexandru Arsinel se afla la Sinaia

”Nu e adevărat că trebuie să merg săptămânal la spital. Nici n-am știut când am fost internat cu soția că am nevoie neapărată de oxigen, cu toate că în această suferință oxigenul este de bază.

E nevoie de un control periodic la cei care au trecut prin această pandemie și au și fost marcați cât de cât, pentru că nu se poate altfel. La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferință, ceea ce nu a fost o glumă”, a spus actorul. 

Citeste si: Alexandru Arșinel, declarații emoționante după ce a trecut peste COVID-19: ”Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției”

Alexandru Arșinel este nerăbdător să revină pe scenă

Actorul a așteptat cu sufletul la gură să se vindece și să poată urca din nou pe scena teatrului, loc care îl definește și îl prețuiește nespus, fiind ca a doua casă pentru el.

Alexandru Arsinel isi sarbatoreste ziua
Alexandru Arsinel este in proces de vindecare

Alexandru Arșinel împlinește vineri, 4 iunie, frumoasa vârstă de 82 de ani. În această zi specială, actorul va fi alături de familie, la casa de la Sinaia.

Marele actor a trecut prin cele mai cumplite clipe de la începutul anului, însă acum se simte mai bine ca niciodată și este pregătit să-și sărbătorească ziua de naștere alături de cei dragi, care i-au lipsit foarte mult în această perioadă a pandemiei.

Alexandru Arșinel așteaptă să revină pe scena teatrului, locul care l-a consacrat și l-a făcut cunoscut puplicului, prin intermediul rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul carierei sale.

Citeste si: Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare! Cât cere actorul pentru o noapte de cazare?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare! Cât cere actorul pentru o noapte de cazare?

CTP, despre Congresul PNL: Klaus Iohannis a fost reales. Cîțu ar paraliza dacă ar candida în viața reală

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Alexandru Arșinel, declarații emoționante după ce a trecut peste COVID-19: ”Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției”

Alexandru Arșinel a fost externat. Cum se simte marele actor după infecția cu Covid-19

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies