Alexandra Stan l-a batut pe fostul impresar in justitie!

Alexandra Stan si-a luat revansa în fata fostului sau impresar!

A câstigat în instanta dreptul de a cânta piesele care au facut-o celebra în toata lumea! Oare acum se considera razbunata pentru bataia pe care a primit-o acum un an?

A devenit celebra in intreaga lume datorita unei piese, dar era pe cale sa o piarda si pe aceea. Din fericire, procesul dintre Alexandra Stan si fostul ei impresar, Marcel Prodan, a ajuns la final. Iar cantareata a primit castig de cauza: „dupa cum stiti , lucrurile s-au terminat pe cale legala, am dreptul sa imi cant piesele si cam atat, nu a ramas niciun fel de relatie”, a spus Alexandra.

In urma cu un an, Alexandra a fost victima violentei fostului impresar, Marcel Prodan. Va mai amintiti, desigur, imaginile surprinse atunci. O lume intreaga le-a vazut, iar artista a depus plangere la politie pentru vatamare corporala. Cum presa a speculat ca intre cei doi n-ar fi fost numai o relatie profesionala, am incercat sa aflam mai mult de la Alexandra.

Ne-a spus ce simte, dar si de ce o vedem ca-si schimba cuiloarea parului atat de des. Deja a fost solicitata pentru concerte in afara tarii, iar in iulie pleaca intr-un turneu in Japonia. Spune ca e prea ocupata cu munca si nu prea are timp de viata personala.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate