Alexandra, amenințări la Puterea Dragostei: „Dacă reușesc să bat pe cineva până la urmă...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 15 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 dec 2020, 19:00
Alexandra, concurentă la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Săptămâna a început cu noi conflicte la Puterea Dragostei, iar replicile acide și amenințările nu vor lipsi nici în ediția de marți a emisiunii.

Alexandra este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei și nu ezită să spună ceea ce gândește, indiferent dacă acest lucru îi deranjează pe cei din jurul ei. Aceasta a intrat de mai multe ori în conflict cu concurenții din casă, iar în ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei, concurenta se va certa din nou cu Mădălina.

Alexandra și Mădălina vor avea un dialog presărat cu replici acide, iar

Alexandra nu se va feri să afirme că nu va renunța la comportamentul violent în perioada următoare chiar dacă a fost taxată de multe ori pentru asta.

Ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu l-a scos din minți pe George! „Zice că nu e spălat tricoul” Iată de la ce anume a izbucnit conflictul celor doi concurenți!

„Dacă sar la cineva la bătaie și reușesc să bat pe cineva, până la urmă, voi pleca!”, va spune Alexandra. 

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?