Alexandra a pierdut batalia pentru marele titlu, in competitia "Bravo, ai stil!"!

Gala eliminatorie de aseara, a celei mai indragite emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, a culminat cu eliminarea Alexandrei din competitie, in urma voturilor telespectatorilor. 

Gala “Glam sexy”, una dintre cele mai ofertante teme din istoria show-ului, s-a dovedit a fi una destul de grea pentru concurente, majoritatea competitoarelor reusind sa-i dezamageasca pe jurati, cat si prin lipsa, sau slaba abordare a momentelor artistice.

Concurenta Irina este cea care a impresionat juratii, atat prin momentul artistic prezentat in Gala, dar si prin tinuta abordata, tanara ocupand pozitia fruntasa, in clasamentul realizat in urma notelor juratilor, obtinand 14 puncte.

In urmatoarea etapa, a bataliei stilistice, datorita stelutelor primite, pe parcursul intregii saptamani, din partea juratilor, concurenta Nadina a fost salvata de la eliminare.

In urma voturilor telespectatorilor, obtinand un punctaj de doar 6,7%, Alexandra a pierdut lupta pentru marele titlu, in fata Cristinei, pe care publicul a votat-o in proportie de 40,6%.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate