Alex Velea, mărturisiri incredibile în platoul Teo Show! "Sper să nu profesez niciodată" Celebrul artist a dezvăluit ce meserie are la bază!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 mar 2022, 21:32

Îndrăgitul artist Alex Velea a făcut mărturisiri uluitoare în platoul emisiunii Teo Show! Iată cum a reacționat Teo Trandafir!

Alex Velea este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în România. Alex Velea are foarte mulți fani însă puțini dintre ei știu faptul că celebrul artist a absolvit o facultate în cu totul alt domeniu față de cel în care profesează astăzi. Iată ce meserie are la baza îndrăgitul cântăreț.

Alex Velea, mărturisiri incredibile în platoul Teo Show! "Sper să nu profesez niciodată"

Invitat în platoul Teo Show, Alex Velea a fost întrebat la un moment dat de Teo Trandafir ce facultate a absolvit și în ce domeniu ar fi trebuit să profeseze dacă nu s-ar fi orientat cu ani în urmă spre muzică. Carismaticul cântăreț a mărturisit faptul că la vârstă majoratului s-a hotărât să urmeze studiile Facultățîi de Electro Electromecanică, pe care a absolvit-o cu greu și astfel are la baza profesia de inginer.

Însă a recunoscut că nu i-a plăcut mai deloc materiile studiate în timpul facultățîi, dovadă că nu și-a dorit niciodată să profeseze și mai mult decât atât acesta a spus că îi este teamă să schimbe până și o priză.

"În anul 2006 m-am mutat definitiv în București, până atunci făceam naveta, pentru că am vrut să merg și la școală, în fine...

Facultatea de Electromecanică, va pup colegi ingineri! Cu greu! Sunt inginer! Sper să nu profesez niciodată! Așa speră și toată Comisia de la facultate. Probabil o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și o fac bine, sper că o fac bine!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Revenind la acel birou, trimis de ai mei, eu le-am zis să nu își facă griji că o să-l monteze, erau așa niște bucăți de placaje și cu niște cepuri pe care trebuia să le prind! N-am fost în stare să fac asta! I-am cerut ajutorul prietenului meu Iulian Moga, aveam vreo 22 de ani și el vreo 21, împreună ne-am gândit că o să facem treaba asta! Sunt convis că am fost amândoi răsfățați de părințîi noștri, care ne-au făcut cam tot până atunci, dar ne-am gândit că o să reușim împreună! Și la final n-am fost

în stare să punem acele cepuri și l-am bătut în cuie! Jur!", a spus Alex Velea.

Citeste si: Cum arată băiatul cel mare al lui Alex Velea și al Antoniei. Dominic face senzație pe Instagram

Citeste si: Alex Velea, adevăr sau provocare! Celebrul artist a făcut mărturisiri uluitoare! Are sau nu o relație de cuplu perfectă cu Antonia?

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!