Alex Bodi, alături de fiica lui cea mică, Selena, în platoul Teo Show! "Mă uit cu fiica mea la desene animate" Celebrul afacerist a făcut dezvăluiri emoționante despre comorile sale

,
alex bodi

Alex Bodi, alaturi de fiica sa cea mică, Selena, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alex Bodi este puternic om de afaceri cu un temperament dur, însă când vine vorba despre fetițele sale acesta se înduioșează teribil.


In articol:

Alex Bodi este un bărbat curtat și duce o viață controversată. Renumitul afacerist are un regim de viață draconic și nu lasă nimic la voia întâmplării atunci când este vorba despre stilul lui de viață.

În ciuda vieții sale destul de tumultoase, Alex Bodi nu își neglijează niciodată atribuțiile de tătic și are o relație specială cu fiicele lui, Selena si Chaqueline, pe care le iubește enorm.

Alex Bodi și fiica lui cea mică, Selena, pentru prima dată în platoul Teo Show! "Mă uit cu fiica mea la desene animate"

Invitat în platoul Teo Show, Alex Bodi a venit însoțit de fiica sa cea mică, Selena, pe care acesta o adoră, că și pe cealaltă fetiță, Chaqueline, considerându-le marile lui comori, dincolo de toate avuțiile lui materiale.

"Am fost doar o singură dată căsătorit. Am o fată în Madrid și una în Germania. Călătoresc mult, eram mult plecat de acasă. Nu cred în ghinion, așa sunt lucrurile făcute. Eu sau oricine n-am stă cu o persoană cu care nu ne-am înțelege", a declarat Alex Bodi, în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro

alex bodi

Alex Bodi impreuna cu fiica lui, Selena, la Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Astăzi în platoul Teo Show, Alex Bodi, vizibil emoționat în prezența fiicei lui, Selena, a făcut câteva dezvăluiri inedite din culisele vieții lui în calitate de tătic. Acesta a mărturisit că este un tată iubitor însă încearcă pe cât posibil să își impună și autoritatea de tată atunci când simte că este nevoie, în relația cu cele două fiice ale sale. Celebrul afacerist a recunoscut că atunci când își petrece timp cu fiica lui, Selena, acceptă să privească și la desene animate de dragul ei.

"Apar tot timpul noi sentimente când sunt lângă ele, atât lângă Selena, cât și lângă fiica cea mare, Chaqueline și sunt bucuros pentru că există o super legătură între noi și când suntem departe! Și între mine și Selena, dar și cu Chaqueline și ele între ele sunt foarte bine conectate! Când o întreb pe Selena cine e iubirea lui tati, ea îmi zice: <<Eu și Chaqueline>> Am asistat

la ambele nașteri și la fiica cea mare, cât și la Selena! E ceva deosebit! Greu de explicat! Simți că și cum e o parte din ține, o bucățică din ține! Dacă pentru noi tații e așa, dar pentru mame!", a spus Alex Bodi.

Citeste si: Alex Bodi este mai fericit ca niciodată alături de actuala lui parteneră! Afaceristul este îndrăgostit nebunește

Citeste si: Alex Bodi a răbufnit după ce s-a speculat că Ema Uta i-ar fi plătit vacanța în Maldive: „Nu accept eu ca bărbat!”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Alex Bodi a răbufnit după ce s-a speculat că Ema Uta i-ar fi plătit vacanța în Maldive: „Nu accept eu ca bărbat!”

Mireasa lui SIEmion

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alex Bodi este mai fericit ca niciodată alături de actuala lui parteneră! Afaceristul este îndrăgostit nebunește

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies