Alex Bodi se întoarce în libertate după ce a fost arestat în urmă cu 30 de zile

Author: Redactia WOWbiz

Alex Bodi urmează să fie eliberat din închisoare după ce a petrecut 30 de zile în arest. Afaceristul este nevoit să urmeze o serie de restricții impuse de autorități timp de 60 de zile, din momentul readucerii acestuia în libertate.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, va fi plasat sub control judiciar după ce a stat pentru câteva zile în arest.  Decizia de dispunere sub control judiciar a fost luată pentru o perioadă de 60 de zile de la data eliberării.

În cazul în care Parchetul de pe lângă I.C.C.J. face contestație la decizia de eliberare a lui Alex Bodi, acesta se va judeca la Curtea de Apel în vederea următoarelor proceduri.

Eliberarea afaceristului vine la pachet și cu câteva restricții pe care acesta este nevoit să le respecte.

Care sunt interdicțiile pe care afaceristul trebuie să le respecte?

În urma eliberării din arest a afaceristului, acesta va fi obligat să respecte o serie de interdicții pentru o perioadă determinată de 60 de zile.

Una dintre aceste obligații se referă la faptul că Alex Bodi nu are voie să intre în legătură cu nicio persoană vizată în acest dosar.

Mai mult decât atât, acesta este obligat să înștiințeze autoritățile în cazul mutării locuinței sale și trebuie să se prezinte la organul judiciar din raza localității în care are domiciliul la momentul dat, ori de câte ori este chemat.

Motivul pentru care a fost arestat Alex Bodi

Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile din cauza faptului că nu s-a prezentat la termenul stabilit de judecători, într-un dosar mai vechi din care făcea parte.

Astfel, motivul arestării afaceristului nu este apariția acestuia într-un dosar nou, ci neprezentarea sa la data chemării în instanță pentru un dosar deja existent.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă I.C.C.J. – D.I.I.C.O.T. Serviciul teritorial Gorj desființează încheierea contestată și rejudecând, înlătură dispoziția art.

214 și urm. Cod Procedură Penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 230 Cod Procedură Penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, au declarat autoritățile.

Motivul pentru care Alex Bodi a fost arestat prima dată nu este public, însă este cunoscut faptul că afaceristul a mai avut probleme cu legea în trecut.

Citeste si: Cine este Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi. Seamănă izbitor de mult cu Bianca Drăgușanu

Ce a spus Alex Bodi după ce a fost arestat

Afaceristul a vorbit deschis despre arestarea sa într-un live pe rețelele de socializare: „Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile în repaus, dar se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest

la domiciliu”.

Relația lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format un cuplu bine cunoscut de mass-media. Relația celor doi nu a fost una lipsită de evenimente neplăcute, aceștia luând mai multe pauze în decursul perioadei în care au fost împreună. Mai mult decât atât, au existat acuzații grave la adresa lui Alex Bodi care prezintă faptul că a agresat-o pe Bianca Drăgușanu și că a încercat să o introducă pe aceasta într-o rețea de prostituție.

Cuplul a ales să meargă pe drumuri diferite în urmă cu aproape un an, din varii motive. Apropiații celor doi spun că relația nu mai mergea, fiind plină de discuții și certuri inutile. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi aveau de asemenea planuri foarte diferite despre viitorul relației celor doi, ceea ce a reprezentat încă un motiv pentru care au ales să se despartă.

Ajunseseră să se certe din absolut orice, era o adevărată nebunie. Două zile se iubeau, era numai lapte și miere, iar cinci se certau până la epuizare, își aruncau cuvinte urâte și se urau. Și-au dat seama amndoi că nu au de ce să mai stea împreună, că, de fapt, nu îi leagă decât atracția fizică, chimia pe care o au în anumite momente”, a declarat într-un interviu mai vechi un apropiat al celor doi.  

Citeste si: I-ati cerut Biancai Dragusanu sa se prostitueze? Raspunsul lui Alex Bodi la acuzatiile divei care o va face sa turbeze

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!