Alerta meteo! Vremea se schimba pe parcursul zilei de duminica! Iata in ce zone se vor extinde precipitatiile si unde va persista ceata densa!

Vremea se schimba la sfarşitul acestei saptamani. Potrivit meteorologilor, precipitaţiile se extind în toata ţara, iar la munte va ninge.

Meteorologii a precizat ca sambata, vremea va fi asemanatoare celei de vineri, respectiv inchisa cu ceata densa, in special în sudul si estul tarii. Noaptea vor fi minime de pana la -5 grade, iar maximele, doar in anumite zone, vor atinge 10 grade.

„Pe parcursul zilei de duminica, precipitaţiile vor fi din ce în ce mai multe, se vor extinde în toata ţara, iar la munte va ninge. In noaptea de duminica spre luni, vor fi ninsori în toate zonele de munte, iar luni spre marţi precipitaţii solide vor fi şi în zonele mai joase din partea de nord, nord-vest şi centru”, a explicat Florinela Georgescu, directorul executiv al ANM.

"Temperaturile, treptat, vor mai scadea şi probabil că maximele nu vor mai depasi 10 grade, iar minimele vor deveni negative în toata tara. Deci, minimele, pe timpul noptii, vor fi de la -5 grade pana la un grad, iar maximele din timpul zilei vor fi cuprinse intre un grad, în partea de nord a Moldovei, sper 8-9 grade, în regiunile sudice", a adăugat directorul executiv al ANM.

De asemenea, vremea se păstrează închisă şi cu temperaturi scazute si dupa mijlocul săptămânii viitoare. Situatia se va indrepta din punct de vedere al precipitatiilor, dar, ca temperaturi, nu vor fi variatii extraordinare.
(sursa: ANM, mediafax.ro)
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate