Alertă falsă cu bombă în Capitală! Panică între oameni după ce s-a anunțat existența unui explozibil într-o clădire

Author: Lavinia Medrea

S-a anunțat existența unei bombe în zona Floreasca din Capitală, iar panica nu a întârziat să apară.

UPDATE: Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă. Se fac cercetări pentru a identifica persoana care a alertat autoritățile cu privire la dispozitivul explozibil și care a creat panică și a irosit timpul și resursele serviciilor speciale de intervenție, relatează InfoActual.

Citeste si: Breaking News! Amenințare cu bombă pe aeroportul Otopeni! Pasagerii au fost evacuați, iar trupele antitero verifică bagajele

Zona Floreasca a fost securizată de pirotehniști și poliție. Potrivit primele informații, o persoană ar fi apelat numărul unic de urgență și a anunțat prezența unei bombe într-o clădire. 

Alertă cu bombă în Capitală

Echipele speciale au restricționat inclusiv traficul din zonă pe o bandă, iar în aceste momente au loc verificări.

Ce curse de linie își vor lua zborul de pe Aeroportul Băneasa. Acesta se va redeschide după aproape 9 ani

Citeste si: Alertă cu bombă în Băneasa Shopping City București! Cetățenii au fost evacuați de urgență

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție a fost alertată că o sucursală bancară din Sectorul 1 a primit un e-mail prin care a fost anunțată că, în aceeași zi, cineva o să planteze în interior o bombă. 

Știre în curs de actualizare.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies