Alegeri europarlamentare cu surprize! Rezultatele au dat peste cap majoritatea partidelor

Ploua in politica astazi cu demisii si fete triste! Alegerile europarlamentare au au adus demisii in lant, in randul liberalilor.

Pentru ca nu a obtinut 20 de procente la scrutinul de ieri, azi intreaga conducere a partidului a batut in retragere!
Putini au fost cei care si-au mai afisat un zambet firav  inaintea sedintei marilor decizii! Vestea ca bate vant de plecare  in PNL l-a readus la partid pe fostul lider, Calin Popescu Tariceanu!

Liberalii nu au fost singurii care au avut de suferit dupa duminica europarlamentarelor! Sa vedeti reactia Elenei Basescu la aflarea rezultatelor!

„ Ne-am atins primul obiectiv, acela de a intra in Parlamentul European, ceea ce este un lucru extraordinar…”, spunea Elena Udrea. Nici prin gand nu i-a trecut ca Partidul ei va fi invins la mustata de independentul Mircea Diaconu. Aceasi tristete s-a citit si pe  fetele fostilor colegi democrat-liberali: „Puteau fi rezultate mult mai bune ”, a spuns Vasile Blaga.
PSD a fost marele castigator:„ cred ca a fost un mesaj din partea alegatorilor si pentru cei care au jucat la poker soarta USL sau a propriului partid care au piedut la aceasta cacealma”, a firmat Ponta.

32 de europarlamentari va trimite Romania la Bruxelles. Acestia vor castiga un salariu lunar de peste 7000 de euro, peste 4300 de euro pentru cazare si transport si aproape 20 de mii de euro pentru buna functionare a biroului de europarlamentar. De acesti bani vor beneficia si sotiile liderilor PSD si PNL, Daciana Sarbu si Adina Valean, eurodeputati cu state vechi la Bruxelles.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate