Alain Delon, internat de urgență în spital. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul actor

Celebrul actor Alain Delon a fost internat vineri, la spitalul american la Neuilly-sur-Seine, în Nord-vestul capitalei franceze.

Intervenția a survenit după ce actorul a suferit ameţeli şi dureri de cap, la prima vedere minore, anunţă publicaţia Le Point.

Simptomele prezentate de Alain Delon la internare par să fie cauzate de o aritmie cardiacă, o afecţiune cunoscută a actorului, au arătat surse anonime pentru presa franceză.

Citeste si: Apare o nouă FORȚĂ în România. Astăzi au bătut palma - capital.ro

Actorul ar fi în afara oricărui pericol fiind supus unei examinări preventive, sursele anunţând că se aşteaptă ca Delon să părăsească spitalul pe propriile picioare, potrivit mediafax.ro.

Alain Delon a primit un premiu Palme d'Or pentru întreaga carieră la Festivalul de la Cannes 2019, în luna mai, când a declarat despre prestigioasa distincţie că este "aproape un omagiu postum, doar că este încă viu". Cu câteva zile înainte de ceremonie, organizatorii Festivalului de Film de la Cannes şi-au apărat gestul de a-i oferi lui Alain Delon un premiu Palme d'Or onorific, spunând despre acesta - criticat recent pentru comentariile controversate despre femei şi homosexuali - că "nu este perfect", dar are dreptul de a-şi exprima opiniile.

"Nu îi oferim premiul Nobel pentru pace", a declarat Thierry Fremaux, într-o conferinţă de presă. "Îi oferim un premiu Palme d'Or onorific, pentru cariera de actor", a explicat acesta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies