Akif o invită pe Suzan la restaurantul unde s-au cunoscut. Vezi online live episodul 49 al serialului “Totul pentru familia mea”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 feb 2023, 08:58

Episodul 49 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 6 februarie 2023

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 49 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 6 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 6 februarie, de la ora 20:00 pe Kanal D.

Episod 49 din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 6 februarie

Noi evenimente care îi vor ține în suspans pe fanii serialului “Totul pentru familia mea” se vor derula în episodul 49 din această seară, începând cu ora 20:00.

Doruk îl întreabă pe Omer despre oamenii cu care lucrează și insistă să-i plătească datoria pentru că se îngrijorează că o vor răni pe Asiye.

Omer refuză dar îl asigură că în curând va scăpa de ei. În ziua înfățișării pentru divorț, Nebahat află că Akif intenționează să o ceară în căsătorie pe Suzan și ca să îi încurce planurile, îi spune judecătorului că nu vrea să divorțeze. Următoarea înfățișare va fi peste o lună.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer intră într-o mare încurcătură!

 În acea seară, Akif o invită pe Suzan la restaurantul unde s-au cunoscut și o cere în căsătorie. Suzan acceptă dar a doua zi când află că nu a divorțat, îi dă inelul înapoi. Nebahat este tare supărată din cauza despărțirii și merge la o stațiune cu Ayla ca să mai uite.

Doruk o invită pe Asiye acasă la el, gătesc împreună și petrec un timp frumos dar când Nebahat se întoarce acasă fără să anunțe, Doruk o ascunde pe Asiye pe terasă și ia masa cu mama lui.

Orhan o cunoaște pe Gonul, o femeie cumsecade și frumoasă care deține un restaurant lângă magazinul unde lucrează el. O ajută să schimbe un robinet defect și fiindcă își rupe cămașa, ea îi face cadou o altă cămașă.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Omer îi zice lui Tayfun că nu mai vrea să lucreze pentru el dar își va plăti datoria. În ziua următoare, Tayfun trimite pe cineva acasă la el să-l sperie și să-l convingă să se întoarcă. Omer îi cere bani împrumut lui Doruk și își plătește datoria dar îl amenință pe Tayfun că îl va denunța dacă mai trimite oameni acasă la el.

Doruk îl însoțește pe Omer și când vede că Tayfun îl bate pe un datornic, anunță poliția. Tayfun se duce mai târziu acasă la Omer și vrea să-l împuște în picior dar Asiye se pune în fața lui Omer și este rănită ea.

Resul vede filmarea cu momentul când Veli a căzut de pe clădire și o cheamă pe Nebahat să vadă dacă îl recunoaște. Nebahat nu se aștepta ca el să găsească filmarea atunci când l-a ajutat să obțină documentele lui Akif și insistă să nu-l denunțe.

Pentru că nu-l poate opri, îl lovește cu o vază în cap după care îl sună pe Akif și-i zice ce s-a întâmplat. Nebahat îl așteaptă afară în fața clădirii dar când Akif ajunge și intră în casa lui Resul, nu-l mai găsește în locul unde l-a lăsat.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Din grila de program Kanal D face parte și serialul turcesc „Totul pentru familia mea”. Este vorba despre un serial ce are în spate o poveste de familie dramatică. 4 frați rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. 

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul!

Ceylin este surprinsă de ezitarea lui Ilgaz atunci când sunt cel mai aproape unul de celălalt. Vezi online live episodul 12 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.