Ajuta-l pe Mircea sa mearga din nou! Si-a pierdut ambele picioare intr-un cumplit accident, dar nu a renuntat la viata:  “Cred ca am un noroc asa cum putini au”

Membrii peluzei Stelei isi arata sustinerea fata de Mircea Cimpeanu, un suporter el echipei din Ghencea, care a ramas invalid din cauza unui accident de masina.

Desi i-au fost amputat picioarele, Mircea nu a renuntat sa vina la stadion si sa-si sustina favoritii, el fiind component al grupului Special Boys.

"Cred ca am un noroc asa cum putini au. Pentru ca am sansa de a ma trezi in fiecare dimineata si de a ma bucura de o noua zi. Acum 5 ani, nu as fi crezut ca o sa mai am aceasta sansa. Un accident mi-a proiectat masina in balustrada podului de langa Ikea si m-a lasat cu picioarele amputate. Am scapat cu viata, dar viata mea nu a mai aratat la fel de atunci.

Cu toate astea, nu am ales sa-mi plang de mila. Mi-am adunat fortele si am mers mai departe, m-am intors la hobby-urile mele si am luptat pentru o viata normala", a povestit tanarul.

Mircea ar putea merge din nou, insa doar cu ajutorul unei proteze disponibile la clinica Sahlgreska I.C - Suedia.

Totusi, proteza costa nu mai putin de 165.000 de euro, bani de care nu dispune. Pentru a-l ajuta, suporterii din Peluza Nord a Stelei vor plati cu 5 lei mai mult pentru un bilet la meciul din Supercupa Romaniei (25 de lei).

"Iar acum, mi s-a dat o sansa extraordinara. Exista un model de proteze care ma pot ajuta sa merg din nou. Costa 165.000 Euro si am trecut deja toate testele de compatibilitate. Tot ce ramane e sa strang fondurile necesare".

Totodata, daca mai exista persoane care vor sa doneze, pot da cei 5 lei in plus atunci cind vor achita biletele de la Magazinul Suporterilor din Carrefour Grand Arena - Berceni. Pentru a nu exista discutii, in momentul in care se va face transferul bancar, chitanta va fi postata pe site-ul Peluzei Nord.

"Daca vreti sa-mi oferiti aceasta sansa, va rog trimiteti un SMS la 8832 pentru a dona 2 Euro. Printr-un simplu gest, puteti sa ma aduceti mai aproape de visul meu", a mai adaugat Mircea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate