Ai văzut-o? O copilă în vârstă de 13 ani din Buzău a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii apelează la ajutorul populației pentru găsirea ei

Autor: Diana Bostan

O minoră din Buzău a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Sursa: IPJ Buzău

O copilă în vârstă de 13 ani din comuna Brăeşti, județul Buzău, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Nu ar fi prima dată când minora fuge de acasă.

Poliția din comuna buzoiană Brăești desfășoară căutări intense pentru găsirea unei fete în vârstă de 13 ani, care a fost raportată dispărută. Potrivit informațiilor, ea a părăsit domiciliul în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23:30, și nu s-a mai întors de atunci.

O minoră din Buzău a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Conform unor surse din Poliție și citate de Agerpres, minora în vârstă de 13 ani a mai părăsit domiciliul, fiind găsită ulterior.

Echipajele de poliție au desfășurat căutări pe tot parcursul nopții și continuă misiunile specifice, încercând să stabilească un posibil traseu pe care fata l-ar putea fi luat.

Citește și: Ea este tânără în vârstă de 13 care a dispărut în mod misterios din București! Aceasta a plecat de acasă sâmbătă, iar de atunci este de negăsit

"Polițiștii din Buzău au fost sesizați de familia minorei Stanciu Maria Sidonia, de 13 ani şi 8 luni, din Brăeşti, județul Buzău, cu privire la faptul că aceasta a plecat de la domiciliu

în seara de 14 mai şi nu a mai revenit"
, se arată în comunicatul transmis de IPJ Buzău.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Persoanele care dețin informații care ar putea ajuta la găsirea minorei sunt încurajate să apeleze numărul de urgență 112.

Orice informație poate fi crucială în accelerarea eforturilor de căutare și în aducerea minorei în siguranță acasă.

Cum arată minora care a dispărut din comuna Brăești

În comunicatul transmis de IPJ Buzău se menționează că minora are o înălțime de aproximativ 1,50 metri și o greutate de aproximativ 40 de kilograme. Copila în vârstă de 13 ani prezintă o față ovală, ten măsliniu, ochi căprui și păr brunet.

Citește și: A dispărut! O tânără din Sălaj nu a mai ajuns acasă de câteva zile, iar familia o caută cu disperare

De asemenea, în momentul în care a dispărut de acasă, minora în vârstă de 13 ani era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni de tip denim tot de culoare neagră, iar în picioare purta ghete de aceeași culoare.

"Semnalmente: înălţime 1,50 m, greutate aproximativ 40 de kilograme, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr brunet. Îmbrăcăminte: geacă de culoare neagră, pantaloni tip denim de culoare neagră, ghete de culoare neagră. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă- 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", a mai transmis sursa citată. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!