Ai o terasă? Iată cum alegi un sistem de acoperire potrivit! Pergola cu acoperiș retractabil de la Sun Leader

,

Știm care este adevăratul scop al unei terase? În afară de a fi un spațiu exterior de relaxare, ce îți mai inspiră acest loc? Dacă ai o terasă, iată cum alegi un sistem de acoperire potrivit, în rândurile următoare! Pergola cu acoperiș retractabil și alte soluții de la Sun Leader.

Fă rai din ce ai- o expresie atât de profundă ce exprimă recunoștință, mulțumire și bucuria de a semăna dragoste și frumos în jurul tău. Să te bucuri de ceea ce ai, să îți înfrumusețezi viața și să stai aproape de familie și prieteni dragi, asta înseamnă să fii înțelept și să prețuiești ce ai deja.

Ne înconjurăm de lucruri care ne creează o stare de bine, suntem preocupați de confortul nostru și al familiei. Este uman să ne placă să trăim mai bine, mai ușor. Exact în acest fel sunt gândite pergolele retractabile Sun Leader și accesoriile pentru închiderea, umbrirea și transformarea terasei într-o terasă de lux.

Terasa ta, bucuria luxului și confortului imediat

Designul minimalist, sistemele de lumini, faptul că poți sta confortabil în fotoliu sorbind din cafea și în același timp să apeși butonul telecomenzii pentru a te bucura de razele soarelui sau pentru a te feri de ploaie.

Da! Cât de frumos se aud picăturile de ploaie pe acoperiș, cât de frumos se vede grădina ta care abundă de verdeață prin pereții de sticlă!

Să ai un loc special în care să petreci timp citind, unde să savurezi micul dejun sau un pahar cu vin alături de prieteni în orice anotimp, este un lucru extraordinar! Momentele de relaxare, lumina naturală care inundă spațiul, îți cresc imunitatea și implicit calitatea vieții.

Iată din ce este construită o pergolă retractabilă și cum funcționează împreună cu închiderile din sticlă, pentru a-ți oferi confort pe termen lung:

Pergolele retractabile sunt de două tipuri: cu membrană PVC sau cu lamele de aluminiu. Acoperișul se sprijină pe stâlpi din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic, un material folosit în industria automobilelor de lux.

  • Membrana PVC este triplu stratificată și conține un strat de carbon care protejează de razele UV, un strat acrilic care facilitează curățarea și previne formarea ciupercilor și microorganismelor.
  • Pergola bioclimatică, este construită din lamele de aluminiu care se rotesc și se retrag, și este singura pergolă care susține cantități mari de zăpadă.

Atât pergola PVC cât și pergola bioclimatică se controlează din telecomandă sau dintr-o aplicație, direct din telefonul tău mobil.

Poți controla astfel gradul de aerisire la tine pe terasă, poți retracta acoperișul să te simți ca la plajă și îl închizi în câteva secunde atunci când vine ploaia sau când soarele arde prea tare.

Cum arată o terasă închisă de Sun Leader?

Sistemele automatizate din sticlă, compatibile cu pergolele, desăvârșesc o terasă cu stil! În funcție de cum îți imaginezi terasa ideală, găsim împreună sistemul potrivit: poți opta pentru perete fix din sticlă securizată, sisteme manuale de închidere cu sticlă sau închideri electrice unice și originale. O terasă închisă cu sticlă este de două ori mai valoroasă!

Pentru mai mult confort și intimitate, poți opta pentru sisteme de umbrire tip Zip- acestea permit circulația aerului într-un singur sens, păstrând răcoarea vara, te protejează de insecte și...de eventualele priviri indiscrete din vecini.

Pasiunea noastră pentru confort și calitate, nu se oprește aici: la cerea clienților, am inclus în oferta noastră pardoseli decking din lemn termotratat și lemn compozit, ideale pentru terase exterioare. Dacă ai o piscină, îți va fi de un real ajutor acest tip de pardoseală!

De asemenea, mobilierul din ratan sintetic, rezistent la temperaturi înalte și umiditate, completează cu succes terasa ta exterioară și nu numai.

 

Fiecare proiect este unic: de la culoare, dimensiune, accesorizări- totul în funcție de ceea ce îți place. Abia așteptăm să ne spui cum arată terasa ideală pentru tine și să o materializăm exact cum îți dorești!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Parteneriat neașteptat: ANRE a bătut palma cu omologii din Ungaria și a pus gând rău companiilor din energie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies