Ai decis că ai nevoie de suspans, iar noi îți oferim un film pe măsură! Urmărește la Kanal D filmul Jocurile foamei: Revolta, partea a II-a

,
film ursus kanal d

După trei zile în care ți-ai putut exprima votul așa cum ai considerat de cuviință, astăzi a sosit momentul să afli ce film vei putea urmări la Kanal D luni seară. Ești gata pentru suspans?


In articol:

A fost o săptămână plină și în care orice vot a contat, astfel că dacă ai ascultat URSUL din tine și ai votat, probabil că aștepți cu nerăbdare să afli ce film vei vedea luni seară, la Kanal D.

Îți dăm un singur indiciu, suspansul va fi la cote maxime!

Ai ales categoria suspans. Ce film vei vedea luni seară la Kanal D?

URSUS și Kanal D te-au îndemnat să îți asculți din nou instinctul și să faci ceea ce te îndeamnă URSUL din tine. Poate părea incredibil, însă tu poți decide filmul de luni seara la Kanal D. Dacă ai intrat pe contul de instagram Kanal D România, mai mult ca sigur știi că în secțiunea instastory ai avut de ales între cele două categorii importante ale săptămânii: suspans și acțiune.

După 3 zile de vot, dorința publicului a fost una singură: cât mai mult suspans. Acest lucru înseamnă că, luni seară, Kanal D și URSUS le vor oferi celor care se vor afla în fața televizorului un film din categoria suspans.

Dacă suspansul a fost prima ta opțiune în această săptămână, atunci trebuie să te pregătești pentru o seară în care se poate întâmpla orice.

Filmul de luni seară, difuzat la Kanal D, va prelungi suspansul, astfel că nu vei putea anticipa următoarea mișcare a personajelor principale.

Luni seară, la Kanal D va fi difuzat filmul Jocurile foamei: Revolta- Partea a II-a. Această producție cinematografică este o combinație între suspans, aventură, acțiune și dramă, un motiv în plus să nu o ratezi. În Jocurile foamei: Revolta- Partea a II-a, Katniss Everdeen este din nou în centrul atenției.

Va fi nevoie să lupte din nou cu toate forțele pentru a conduce armata către Capitoliu și a ține piept dușmanului de moarte. Evident, misiunea nu va fi deloc una ușoară, alegerile pe care va trebui să le facă fiind foarte dificile.

Acum că ai aflat filmul câștigător, nu îți mai rămâne decât să pui berea la rece și să aștepți difuzarea filmului. Nu uita că filmul din categoria suspans va rula la Kanal D luni seară, imediat după îndrăgitul serial Nehir.

Cu siguranță vei încheia prima zi a săptămânii în forță și cu o doză mare de adrenalină, astfel că nu trebuie să ratezi seara de film de luni.

 

Citește-ne pe
Citește și:

START VOT! Ascultă URSUL din tine și alege categoria de film preferată. Care sunt opțiunile acestei săptămâni?

Nicolae Ciucă NEAGĂ că PSD ar fi cerut ministere în guvern: NICIO șansă ca guvernul să fie învestit săptămâna asta

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

O bere rece și un film care să prelungească suspansul, ingredientele unei seri perfecte! Duminica asta urmărești filmul „Cioc cioc”

Pregătește-te pentru o duminică memorabilă! Filmul „Cioc cioc” te va ține în suspans până la final

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies