Aflat sub tirul intrebarilor lui Jorge, prezentatorul „Super Potriveala”, Buzdugan a recunoscut: „Nu sunt fan credite!” Marturisirile despre trecutul vedetei le aflati sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!

Ceea ce cu siguranta nu stiati despre Daniel Buzdugan a iesit la iveala in timpul filmarilor de la "Super Potriveala”, emisiunea difuzata in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D.

Momentul il veti putea urmari integral in editia de sambata aceasta a show-ului prezentat de Jorge.

"Eu am lucrat la banca. Am fost primul angajat al unei banci dupa terminarea liceului Finante-Contabilitate, in Iasi. Nu sunt fan credite”, a povestit Daniel Buzdugan vedetelor.

Si chiar daca a stat in "tribuna” vedetelor alaturi de Anna Lesko, aceasta vecinatate plina de gratie nu a reusit sa-l mai imbuneze. Buzdugan si-a continuat ideea netulburat, ca sa nu existe niciun dubiu: "Nu sunt un client bun pentru banci”.

Nu ratati o noua editie "Super Potriveala", plina de surprize si de declaratii care de care mai neasteptate din partea vedetelor si a concurentilor, in aceasta sambata, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate