Află cine îi stă alături, la bine și la greu, frumoasei actrițe Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”

,

Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”, face furori inclusiv în România prin frumusețea și naturalețea sa, dar și prin aerul ușor exotic al înfățișării sale.

Oficial este singură, însă Demet Ozdemir, cea care o interpretează pe Zeynep, în serialul “Prizoniera destinului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, are un <partener> cu care își împarte căminul, și pe care nu ezită să îl prezinte fanilor săi de pe rețelele de socializare.

El este copilul meu. L-am <botezat> Simba! ” le-a spus frumoasa actriță fanilor.

Simba este un simpatic motan roșcat, foarte jucăuș și, evident, foarte atașat de stăpâna lui. Demet este o susținătoare a animalelor fără stăpân și a salvat simpaticul pisoi de pe stradă. Simba are deja proprii săi fani, postările cu el adunând sute de mii de aprecieri și mii de comentarii pozitive.

Cine iubește animalele are un suflet foarte frumos!”,  Pisoiul tău este foarte simpatic”,  Frumoasă femeie, frumos pisoi”,  acestea sunt doar câteva mesaje venite de la fanii din întreaga lume. De altfel, frumoasa actriță are o mare comunitate pe rețelele de socializare, fiind urmărită de peste 11 milioane de oameni.

Nu ratați serialul ”Prizoniera destinului”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cinci lucruri pe care nu le știai despre Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”

Citeste si: Demet Ozdemir, Zeynep, din serialul “Prizoniera destinului”: "Faima ne-a distrus familia!"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 9, sezonul 1, miercuri, 23 decembrie- VIDEO Mehdi, in pericol de moarte!

Scene incredibile în București: Mașina de filaj de la Antidrog a fost săltată de Poliția Locală, chiar în timpul unui flagrant

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cinci lucruri pe care nu le știai despre Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies