Află: Cine este Cosmin Stanciu


In articol:

Cine este Cosmin Stanciu, concurentul care a uimit pe toată lumea cu o prezență atletică în show-ul Survivor România? Sportiv de performanță, Cosmin Stanciu se poate mândri cu mai multe medalii pe care le-a câștigat în cadrul competițiilor internaționale de karate. Are un corp bine lucrat, având în vedere că își petrece majoritatea timpului în sala de fitness, lucru care va fi un avantaj în cadrul competiției Survivor România. Iată ce înălțime are Cosmin Stanciu, câți ani are și de unde este.

Cosmin Stanciu, concurent la Survivor România 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Eliminare TULBURATOARE la Survivor Romania 2021! ANUNTUL lui Daniel Pavel l-a daramat pe Zanni: "Nu mai are acceptul medicului sa intre pe teren!"

Aflat în competiția Survivor România 2021 încă de la început, Cosmin Stanciu este considerat unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor. Acesta reprezintă un adversar de temut pentru restul concurenților, având în vedere că se descurcă foarte bine atât pe trasee, cât și la probele de îndemânare.

Deși este un concurent de bază în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021, o accidentare îl ține pe Cosmin Stanciu departe de trasee. Faimosul s-a simțit rău în urmă cu o săptămână, iar de atunci se află sub supravegherea medicului.

Echipa din care face parte îi simte deja lipsa, colegii săi sperând să își revină curând și să participe la jocuri. 

Citeste si: Ce se intampla in aceste momente cu Faimosul Cosmin Stanciu la Survivor Romania 2021!

de unde este cosmin stanciu
Cosmin Stanciu pe traseele de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Câți ani are Cosmin Stanciu și de unde este? Date Biografice: înălțime, greutate 

Mulți dintre cei care l-au văzut la Survivor România 2021 s-au întrebat câți ani are Cosmin Stanciu, având în vedere că Faimosul a făcut performanță pe traseele din Republica Dominicană. Faimosul are 33 de ani și este un adevărat vitezist, reușind să uimească pe toată lumea la Survivor România 2021. 

Sportiv de performanță, Cosmin Stanciu are o înălțime de 1,61 metri și o greutate de 61 de kilograme. Pentru cei care s-au întrebat de unde este Cosmin Stanciu, Faimosul s-a născut în Vâlcea, însă de ani buni locuiește în Cluj-Napoca.

Vârstă: 33 ani

Înălțime: 1,61 metri

Greutate: 61 kilograme

Echipă: Faimoșii

Cosmin Stanciu are 33 de ani și este un nume important în lumea sportului din România, reușind să facă performanță în karate. Practică acest sport de pe vremea când era doar un copil, mai exact de la vârsta de șapte ani. Pentru că de-a lungul timpului a acumulat o mulțime de cunoștințe, sportivul a hotărât că a venit momentul să dea mai departe tot ceea ce a învățat, astfel că acum îi pregătește și pe alți copii și adolescenți în acest sport. 

cati ani are cosmin stanciu
Cosmin Stanciu, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Cosmin Stanciu a acceptat să participe la Survivor România, sezonul 2,  astfel că cei de acasă îl vor putea vedea în echipa Faimoșilor. Deși a participat la foarte multe competiții, sportivul recunoaște că Survivor România reprezintă o adevărată provocare pentru el, dar este convins că va face față condițiilor grele din Republica Dominicană.

„<Survivor România> este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a spus Cosmin Stanciu. 

Cosmin se află de la început în competiție, este un concurent puternic, care a evitat să se implice în strategiile colegilor săi și a încercat să fie prieten cu toată lumea. Parcursul să este unul de invidiat, a reușit să aducă victorii importante echipei sale.

cosmin stanciu inaltime
Cosmin Stanciu la Survivor Romania, parcurs[Sursa foto: Instagram]

Galerie FOTO. Ce imagini postează Cosmin Stanciu pe Instagram

Pasiunea pentru sport se vede inclusiv în imaginile pe care Cosmin Stanciu le postează pe contul personal de instagram. Sportivul promovează un stil de viață sănătos și nu ezită să le împărtășească celor de acasă sfaturi legate de felul în care ar trebui să se antreneze pentru a obține cele mai bune rezultate. 

cosmin stanciu survivor romania
Cosmin Stanciu în timpul antrenamentului[Sursa foto: Instagram]

CV Cosmin Stanciu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021

Cosmin Stanciu este un sportiv de performanță și de-a lungul carierei sale a obținut mai multe medalii importante. Astfel, sportivul a fost declarat multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF. Medaliile obținute în cadrul competițiilor internaționale de karate sunt răsplata pentru anii de muncă și antrenamente, având în vedere că practică acest sport de la o vârstă foarte fragedă. 

Cosmin Stanciu este în prezent antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj, astfel că își dedică majoritatea timpului activității fizice. 

Citeste si: Cine se bucură de accidentarea lui Cosmin din echipa Faimoșilor? Zanni, reacție dură: „Nu vă pare rău, mai ales ție...”

Fotografii cu Află: Cine este Cosmin Stanciu

Cookies