Afla cand nu este indicat sa te tatuezi

Afla cand nu este indicat sa te tatuezi

Unul din cinci tineri din Marea Britanie se intoarcea acasa cu un tatuaj, dupa o vacanta petrecuta in strainatate. Un sondaj efectuat pe 1.790 de persoane a scos la suprafata xa un numar surprinzator de britanici se intorc din vacanta cu pielea impregnata cu cerneala pe langa inele, carti postale si alte suveniruri de acest gen.

19% din tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani sustin ca si-a facut cel putin un tatuaj in timp ce erau in afara tarii. 54% au declarat ca inainte de a se tatua stiau pe cineva care si-a facut un astfel de desen in timp ce era in vacanta.

 

Majoritatea celor care si-au facut un tatuaj in astfel de conditii sunt femei, mai exact 65% din numarul total al persoanelor chestionate. Dintre acestia, doua treime, 67% sustin ca regreta alegerea facuta. Nu este surprinzator daca ne gandim ca 27% si-au tatuat stele, 22% fraze si 16% si-au facut un tatuaj in forma de inima.

 

"Initial poate parea o idee buna sa te tatuezi cat timp esti in vacanta, dar numarul persoanelor care regreta alegerea facuta este destul de mare ceea ce scoate in evidenta faptul ca nu este tocmai indicat sa-ti faci un tatuaj cat esti in vacanta", a declarat Chris Clarkson, cel care a comandat sondajul.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate