Adriana Vlad, prietena Malinei Olinescu dezvaluie detalii socante despre relatia acesteia cu iubitul ei!VIDEO

Adriana Vlad,una din prietenele apropiate ale Malinei Olinescu demonteaza, in exclusivitate, toate speculatiile privind modul in care a murit artista si da detalii despre viata ei,in afara scenei.

Adriana a fost printre ultimele persoane cu care Malina a vorbit inainte de a-si incheia socotelile cu viata. Colega ei de trupa crede cu tarie ca aceasta nu s-a sinucis pentru ca nu avea astfel de ganduri desi avea momente cand suferea enorm din cauza neimplinirilor din viata personala. Adriana spune ca totul a plecat de la o supradoza d epastile de somn pe care malina le lua din cauza ca nu putea dormi. In acea zi luase 12-15 pastile de Dormicum, iar familia iubitului ei stia acest lucru, insa nu a reactionat cu nimic.

"Eu cred ca a iesit pe balcon sa ia aer, refuz sa cred ca a vrut sa moara. Acele pastile iti dau o senzatie de caldura si ameteala. Ultima data am vorbit cu ea la 11 si un sfert cand am vrut sa vin la ea, insa a spus ca o sa doarma si nu are rost sa vin. Intotdeauna trebuia sa avem grija ce vorbim cu Malina pentru ca era sensibila".

Ea vrea sa clarifice si faptul ca Malina nu era dependenta de alcool, ci bea ca tot omul un pahar de bere sau vin. Repet, nu am adunat-o pe Malina din sant, nu am vazuto in toti anii astia band inainte de concerte si spectacole. Faceam vacante impreuna, era o fata vesela, e adevarat ca avea probleme cu iubitul ei, se certau, se impacau, insa in ultimul timp totul mergea spre bine.  El se purta mai rece cu ea, insa cred ca o iubea.'

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate