Adrian Sobaru, barbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, DEZVALUIRI SOCANTE VIDEO

Adrian Sobaru, barbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, DEZVALUIRI SOCANTE VIDEO

Adrian Sobaru, babratul care s-a aruncat in gol de la balconul Parlamentului a vorbit despre motivele si gestul care l-au impins sa recurga la acel act.

Adrian Sobaru a vrut mai intai s aisi ceara scuze fata de familie si mai ales fata de sotie pentru ca a recurs la acel gest necumpatat. Eu nu stiu ce as fi facut daca as fi post in locul sotiei mele, pentru ca ea se bizuia pe mine, sa gandeasca si sa treaca prin ce a trecut. Dar vreau sa spun acum ca o iubesc foarte mult.  Inainte sa recurg la acel gest, lucrurrile mergeau pe linia de plutire, dupa, insa s-au schimbat. Nu pot sa spun in ce directie au luat-o, insa as putea scrie o carte despre asta. 

Sotia lui Sobaru marturiseste ca din fericire, cei doi copii ai cuplului nu au avut de suferit prea mult pentru ca lumea nu i-a chestionat in legatura cu gestul tatalui lor si din punctul asta de vedere au fost feriti. baiatul cel mare, in varsta de 17 ani sufera de autism si totusi merge la o scoala normala si a luat si premiul doi, datorita inteligentei deosebite si a ajutorului pe car el-a primit din partea fundatiei lui Camelia si dan Sucu. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate