Adrian Petrache a întâmpinat dificultăți din cauza etniei sale. Ce mesaj le transmite acesta celor care discriminează

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 nov 2022, 21:25

Adrian Petrache a întâmpinat dificultăți din cauza etniei sale. Ce mesaj le transmite acesta celor care discriminează

Sursa: Instagram

Adrian Petrache este o persoană de etnie și nu se sfiește să recunoască acest lucru, ba chiar se bucură de el. Din nefericire, pe parcursul vieții, a avut de-a face cu discriminarea celor din jur și a transmis un mesaj important legat de acest subiect.

Adrian Petrache a fost invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, difuzată

pe canalul de YouTube theXclusive, și a recunoscut că a avut destul de mult de tras din cauza etniei pe care o are. Cu toate acestea, artistul nu se lasă descurajat și continuă să facă ceea ce știe el cel mai bine.

Adrian Petrache a întâmpinat greutăți din cauza etniei sale

Adrian Petrache s-a lovit de multe obstacole în viața sa și toate cauzate de

etnia pe care o are. Artistul are și un răspuns pentru cei care discriminează, fiind foarte deranjat de acest aspect.

„Da. Dar e un subiect... Știi? Se spune foarte mult să nu fii rasist. Mi se pare o prostie să fii rasist, să judeci o persoană prin simplul fapt că aparține unui grup etnic, doar din perspectiva asta.

Într-adevăr, sunt anumite caracteristici pe care anumite persoane, din

anumite rase, le au mai dezvoltate sau mai subdezvoltate, dar ăsta e ADN-ul lor. Dar eu cred că nu va mai exista problema asta cu rasismul când nu se va mai vorbi despre ea.

De ce m-aș simți rău că sunt țigan? Care-i treaba, nu înțeleg? Pur și simplu, așa e situația, ce contează? Mă simt bine, sunt bucuros că sunt țigan, sunt bucuros de etnia mea, sunt bucuros de tot

ce ține de mine.

Citeste si: Larisa Udila, atac fără precedent la adresa Denisei Potecaru, fosta ei colegă de la Bra vo, ai stil: "A uitat de unde a plecat, era rasista, nu suporta țiganii"

Și noi, țiganii, când nu o să spunem «sunt foarte mândru, mă bucur că sunt țigan», de ce ai fi supărat că ești țigan? Care-i treaba? Ești, în primul rând, om”, a spus Adrian Petrache.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Adrian Petrache consideră mediul în care trăiești mai important decât etnia pe care o ai

„Contează foarte mult mediul în care te nași și trăiești, când ești mic, până în 12 ani. Cred că atunci îți dezvolți cel mai mult abilitățile tale într-un anumit domeniu. La țigani, majoritatea cântă, majoritatea fac și alte lucruri care și pentru ei sunt o meserie.

Citeste si: Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

Sunt persoane, nu doar țigani, și români, care fac, să zicem, ilegalități, sunt și români care fac lucrul ăsta, sunt și țigani care fac lucrul ăsta și copiii lor văd lucrurile astea. Poate e prost spus și sunt înțeles greșit, dar, până la urmă, ăsta e meșteșugul pe care îl dau ei mai departe, chiar dacă e rău.

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 - VIDEO

Așa cum mie mi-a fost chitara pusă în brațe, și unchilor mei, și bunicilor mei le-a fost pus acordeonul, așa învață și ei să dea cu pumnul, pentru că ăsta e meșteșugul lor, ăsta e modul prin care ei învață să își câștige existența.

Nu zic că e bine, nu susțin lucrul ăsta, dar e o modalitate prin care persoana își câștigă existența”, a mai declarat artistul.