Adrian Mutu, descusut de secrete în matinalul “Dimineața Nebună”, de la Radio Impuls

,
Adrian Mutu la Radio Impuls

Adrian Mutu, descusut de secrete în matinalul “Dimineața Nebună”

Marele fotbalist a vorbit despre meciul său de retragere și despre cartea autobiografică: “Tot timpul i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să fac ceea ce îmi place și să câștig și bani”


In articol:

Mishu și Cosmin, prezentatorii matinalului “Dimineața Nebună”, de la Radio Impuls, l-au avut în această dimineață invitat special pe Adrian Mutu. Celebrul fotbalist a oferit detalii despre meciul său de retragere, dar și amănunte despre lansarea cărții autobiografice.

Adrian Mutu, descusut de secrete în matinalul “Dimineața Nebună”

Duminică, 12 Iunie, pe Cluj Arena, Adrian Mutu va avea ultimul său meci în calitate de jucător. Pe același gazon, fanii îl vor putea urmări și pe Gică Hagi, ambii purtând celebrul număr 10 pe tricou. Ca și Gică Hagi, Adrian Mutu a reușit să marcheze tot 35 de goluri în calitate de atacant și are în prezent un alt record având șapte victorii consecutive în calitate de antrenor al echipei din Giulești.

Pe Arena din Cluj, celebrul fotbalist îi va avea alături duminică, la meciul de retragere, și pe fii săi, Mario și Tiago. Celor care vor veni pe stadion să îi fie alături, Adrian Mutu le promite foarte multe surprize și o atmosfera memorabilă.

Citeste si: Cum arată fiica cea mare a lui Adrian Mutu? Cât de mult a crescut și ce frumoasă este Adriana!

"Fotbalul jucat este foarte frumos și viața de fotbalist este ceva magnific.

Noi suntem niște oameni privilegiați. Nu ne trezim la 5 dimineața să mergem la muncă în fabrică, nu ne doare spatele, nu muncim. Ne facem hobby-ul și câștigăm și bani. Fotbaliștii ar trebui să plângă mai puțin când vine vorba de ceea ce fac ei. De aceea și pretențiile sunt foarte mari și eu tot timpul i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să fac ceea ce îmi place și să câștig și bani",  a spus Adrian Mutu.

Cu această ocazie, fotbalistul își va lansa și cartea autobiografică în care va încerca să facă lumină în multe dintre aspectele vieții sale, mai ales că a ținut nu de puține ori prima pagină a ziarelor din România. Pentru cei tineri, la început de drum, Adrian Mutu are și un sfat.

" Sunt multe secrete. Spun (n.r. în carte) lucrurilor pe nume și vreau să transmit un mesaj pentru toți tinerii atleți și nu numai; viața nu e așa cum ne-o imaginăm noi tot timpul. Trebuie să fim educați ca să avem succes, trebuie să ne schimbăm mentalitatea și să ne educăm copiii spre succes. Trebuie să ne pregătim copiii să fie câștigători, să fie campioni.(...) Este ușor să ajungi în top, dar trebuie să te menții".  

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine va fi noul selecționer al României? 3 nume mari, pe lista FRF! Care sunt acestea

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mentor sau ”șarpe” pentru Animal X? Laurențiu Duță a dat cărțile pe față. Ce a însemnat, de fapt, pentru el trupa

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies