Adrian Lacatus, antrenorul lotului feminin de box a fost un crai in armata

Adrian Lacatus, antrenorul lotului feminin de box a fost un crai in armata

Adrian Lacatus, tehnicianul lotului feminin de box al Romaniei a povestit pentru Kanal D , lucruri inedite petrecute in perioada efectuarii stagiului militar.


Adrian Lacatus, antrenorul coordonator al lotului feminin de box al Romaniei a fost prezent alaturi de sotia lui,. Mihaela, fosta participanta la Jocurile Olimpice de la Londra, la standul clubului Steaua Bucuresti organizat duminica trecuta, in parcul Izvor, cu ocazia Zilei Armatei, care va fi serbata pe data de 25 octombrie. Tehnicianul si-a amimtit momente inedite petrecute in perioada tineretii sale, cand a fost soldat in termen.
<>, a spus amuzat Adrian Lacatus, care a dezvaluit ca in timpul stagiului militar s-a casatorit cu o angajata a Palatului Telefoanelor, chiar daca nu divortase de prima sotie. <>, a precizat Adrian Lacatus pentru Kanal D.
Antrenorul si-a aminitit, totodata, ca obisnuia sa fac schimb de mancare cu civilii care lucrau in aceasta institutie. <>, a mai spus Lacatus, care a fost pedepsit sa faca planton de noapte pentru ca l-a altoit pe un caporal din ciclul doi, care se dadea mult prea cocos.   (Razvan Ionascu)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate