Adrian Cernea și-a pierdut viața în timpul unui concurs. Mașina sa a fost luată de viitură! Ultimele secunde din viata pilotului, astazi de la ora 18:00, la Stirile Kanal D!

,

Ultimele secunde din viata pilotului Adrian Cernea! Fostul campion național a murit în timpul unui concurs de off-road! Mașina sa a fost luată de ape


In articol:

Ploile abundente din ultima perioadă au produs o mare tragedie în timpul concursului organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Râul Oituz a ieșit din matcă și a luat pe sus unul dintre autoturisme.

Citeste si: Vești proaste pentru șoferi! Ce se pregătește la Ministerul Transporturilor

Ultimele secunde din viata pilotului Adrian Cernea

Se pare că cel care și-a pierdut viața a fost pilotul Adrian Cernea, fost campion național.

Citeste si: Accident teribil între două camioane pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Un pasager a murit

Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.

Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU.

Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos ”, a anunțat Federația Națională de Automobilism Sportiv.

Aflați care au fost ultimele secunde din viata pilotului Adrian Cernea, astazi de la ora 18:00, la Stirile Kanal D! 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!

SUA menține statele UE pe lista cu restricții: Ursula von der Leyen cere ridicarea URGENTĂ a restricțiilor

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nehir”, Tarik, la un pas sa descopere adevarul despre Nehir

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nehir”, Nehir se revolta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies