Adolescenta lipsita de SCRUPULE. Voia sa interneze o batrana la azil ca sa-i fure casa

Catalina, o tanara din Targoviste, in varsta de 22 de ani, studenta in Bucuresti a vrut sa aiba casa ei pentru a nu mai umbla pe drumuri din chirie in chirie.

Dar cum putea sa-si achizitioneze un imobil in conditiile in care si-a abandonat facultatea si nu avea niciun loc de munca? Ei bine, Catalina a ales o cale mai usoara, dupa opinia ei: sa escrocheze o batrana singura fara copii si fara mostenitori legali.

Avea un plan bine pus la punct. S-a casatorit mai intai cu un medic psihiatru care a fost de acord sa falsifice acte medicale si analize pentru a o putea interna pe batrana la azilul de nebuni. In ceea ce o priveste pe pensionara, pe doamna Ioana, Catalina a reusit sa-i castige simpatia si increderea pretinzand ca este orfana si ca asteapta un copil.

Ingrijorati ca fata lor nu mai da niciun semn de viata, parintii Catalinei au apelat la sprijinul lui Ernest si al emisiunii "Pe banii parintilor". Oamenii au fost socati cand detectivii i-au instiintat cu ce se ocupa fiica lor, studenta in Bucuresti.

##VIDEO114409##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate