Admitere liceu 2020 edu.ro: listele complete pe judete. Afla aici la ce liceu ai intrat

Rezultate admitere liceu

Admitere liceu 2020 edu.ro: elevii afla astazi rezultatele repartizarii computerizate.


In articol:

Admitere liceu 2020: edu.ro publica astazi rezultatele repartizarii computerizate pentru elevii care au absolvit clasa a VIII-a. Rezultatele sunt afisate pe admitere.edu.ro. Listele vor fi ordonate descrescator dupa media de admitere, iar elevii vor fi repartizati pe rand incepand de la cei cu cea mai buna medie.

Ca o premiera nationala si rezultatele repartizarii vor fi anonimizate, asa cum s-a intamplat cu rezultatele finale de la examenul de Evaluare Nationala si Bacalaureat. Elevii vor folosi astfel codul unic primit pentru a afla la ce liceu au intrat.

Admitere liceu 2020 edu.ro: cum functioneaza algoritmul de repartizare

Rezultate admitere liceu

Alogritmul de repartizare la licee functioneaza dupa o serie de reguli bine puse la punct. Astfel, pentru fiecare candidat in parte, se cauta in lista de optiuni prima optiune valida la care exista locuri libere.

Daca prima optiune exprimata este valida si mai exista locuri la aceasta optiune, este considerat admis la aceasta optiune si se trece la urmatorul candidat. In caz contrar, se verifica a doua optiune de pe fisa, a treia si asa mai departe.

Ce se intampla cu elevii care raman nerepartizati

Admitere liceu 2020 edu.ro: un elev poate ramane nerepartizat numai in conditiile in care nu a completat suficiente optiuni pe fisele speciale. In acest caz Ministerul Educatiei va organiza o noua sesiune de admitere la care se va tine cont doar de locurile ramase libere dupa actuala sesiune.

Admitere liceu 2020 edu.ro: iata care este calendarul celei de-a doua sesiuni

Rezultate admitere liceu

Calendarul celei de-a doua sesiuni, pentru elevii care raman nerepartizati:

24 iulie: afisarea centrului de admitere si a numarului de locuri ramase libere;

27 iulie: inscrierea candidatilor pentru probele de aptitudini

28 - 29 iulie: sustinerea probelor de aptitudini;

24 - 30 iulie: primirea cererilor de înscriere a candidatilor;

30 iulie - 3 august: repartizarea candidatilor;

4 august: transmiterea catre Centrul national de admitere a rezultatelor repartizarii prin confirmarea încheierii operatiunilor specifice în aplicatia informatica centralizata

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies