Adi Rus a renunțat la marea lui pasiune pentru fiul său, Iair. Ce decizie a luat soțul Vlăduței Lupău, artista a spus totul: ”Se transformă”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 ian 2023, 17:59

Adi Rus, decizie importantă pentru fiul său 

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

De când a devenit tată, Adi Rus s-a pus mai mult pe locul doi și a renunțat la multe dintre pasiunile sale. Vlăduța Lupău a spus totul pe o rețea de socializare.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți în vara anului trecut. De când a venit Iair pe lume, viața celor doi s-a schimbat radical și totul se învârte în jurul celui mic. Recent, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor din online că soțul ei a renunțat la cea mai mare pasiune a sa pentru bunăstarea fiului lor. Ce decizie a luat Adi Rus pentru Iair?

Adi Rus și-a pus pe pauză pasiunile pentru Iair

Micuțul Iair le-a schimbat viața părinților săi și, totodată, prioritățile, astfel că toate schimbările în familia și în casa celor doi se fac doar cu voia celui mic.

Astfel că Adi Rus a fost cel care s-a pus pe locul doi, asta pentru a-și răsfăța fiul cât mai mult posibil.

După ce a născut, Vlăduța Lupău s-a mutat în casă nouă.

Dacă atunci când au construit casa au avut un plan bine pus la punct, ei bine, acum, după ce Iair s-a născut, au fost necesare câteva modificări, iar cel mai mult de suferit a avut Adi Rus.

Citește și: Vlăduța Lupău, decizie neașteptată în prag de sărbători! Ce veste le-a dat artista fanilor: ”Acum o să profit”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În vila din Cluj a fost amenajată o cameră exclusiv în care sportivul să se poată antrena de acasă, astfel sala de fitness și sauna au suferit câteva schimbări. Vlăduța Lupău și soțul ei nu au luat în considerare că cel mic va crește și va avea nevoie de o cameră în care să se joace, astfel au decis să transforme oaza de liniște a lui Adi Rus în camera de joacă a lui Iair.

Artista a povestit totul pe Instagram, chiar în ziua în care micuțul lor a împlinit cinci luni.

”Din sală de fitness s-a transformat în loc de joacă. Această cameră trebuia să fie sala de fitness a lui Adi și saună, care nu s-a mai transformat nici în saună, nici în sală, pentru că se transformă în locul de joacă pentru (n.r. Iair)… Am luat acest covor cu spumă pentru el, este destul de mare, însă o să-mi mai trebuiască vreo trei ca să pun pe toată suprafața acestei camere, care nu mai este

sală”, a spus Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Ce planuri are Vlăduța Lupău de Crăciun. Artista a avut un an extrem de plin