Adevarul despre moartea Ilenei Ciuculete! Cum de "zanica" lui Cornel Gales nu a avut simptome, desi era grav bolnava! Colegele de breasla, detalii despre ultimele clipe din viata ei

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2017, 10:08

Ileana Ciuculete s-a stins din viata la 56 de ani, rapusa de o boala care a actionat galopant. Colegii de breasla sunt in stare de soc. In urma cu o luna, cantareata era pe scena, ii incanta pe toti cu muzica sa.

"Nu pot vorbi despre ea la trecut. Nu pot sa cred ca a murit. Cand am auzit ca a murit, am crezut ca e vorba de un accident. Nimeni nu o stia bolnava. Ea nu era niciodata obosita, mereu radea. Nu pot sa cred ca a fost rapusa de boala. Eu nu am observat vreun semn de boala la ea", a declarat Nicoleta Voica.
Elena Merisoreanu a intrat in direct de la capela unde este depus trupul Ilenei Ciuculete.

Cantareata povesteste cum au decurs ultimele clipe din viata Ilenei.
 
   
"Este o seara trista si lipsita de o persoana draga. Parca s-a rupt ceva din inima mea. Acum o luna ea canta, era vesela. Era la o petrecere unde a facut un spectacol extraordinar. Totul a decurs normal. Dupa care a simtit o galma langa ficat, a simtit o durere, a doua zi s-au dus la medic si nu s-a mai putut face nimic.
In doua saptamani s-a dus.
 
   
Ea nu a zacut, ea s-a stins ca o lumanare care arde si atat. Nu a avut dureri. Cornel este dezastat, nici nu realizeaza. Ei si-au gasit sufletele pereche. Ei au format un cuplu cum rar vezi.
 
El a fost pentru ea impresar, sot, iubit.

 La ultima filmare cand ne-am intalnit mi-a zis ca simte ca este ca un munte, ca nu o poate darama nimic.
Pacat ca s-a dus prea devreme. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihnesca in pace", a declarat Elena Merisoreanu pentru WOWbiz.
 
"Ma deranjeaza cand vad o gramada de oameni care sustin ca i-au fost prieteni, plang. Multe neadevaruri sunt scoase de acesti 'prieteni'. Prietenii reali o plang cu adevarat", a declarat Silvana Raciu.

 

"Erau impacati de 2 ani, au petrecut Craciunul impreuna.
Sotul ei mi-a spus ca nu a simtit durere. In ultima clipa i-a cerut sa o stranga de mana si si-a dat ultima suflare. Cornel Gales mi-a spus ca au sarbatorit nunta de argint in spital. Cu un iaurt si o supa pasata. Ea i-a zis sa nu fie trist, nu conteaza cum sarbatoresc. Important e ca sunt impreuna, a povestit Madalin Ionescu.
 Mai mult decat atat numerologul Mihai Voropchievici sustine ca moartea Ilenei Ciuculescu putea fi prevenita, daca vedeta isi facea controale mai des.

"Ii sfatuiesc pe toti sa-si verifice cifra destinului. Ea era predispusa la boli. Trebuia sa-si faca controale mai des", a declarat Mihai Voropchievici.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro















 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!